Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet hogy szellemek vesznek...

Lehet hogy szellemek vesznek körül?

Figyelt kérdés

Néhány napja egy furcsa dolog történt, a kutyám székletében kukoricát találtam, ami igen csak furcsa számomra, mivel nem evett kukoricát,aztán az egyik nap egy furcsa hangot hallottam a budiból, mintha valaki egy nagyot ürített volna.

Úgy éreztem ezt meg kell néznem. Szóval bementem mielött akár ki is kiment volna , de sehol senki nem volt és mégis egy kukoricás ürülék volt a vécében! Utána néztem a netten és elvileg van egy olyan szellem ami a széklettel próbál figyelmeztetni valamire. Nagyon félek kérlek mihamarabb válaszoljatok!

2013. okt. 17. 20:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Emberek ez nem vicces! tényleg ürülékek lábatlankodnak a lakásban! 8-as a sós dolgot kipróbáltam , de csak takaríthattam utána...
2013. okt. 17. 22:23
 12/23 anonim ***** válasza:
a halál ómenjei eljönnek érted,és telibe szarják a kicsiny ajkaid.most pedig takarodj aludni!
2013. okt. 17. 22:38
 13/23 anonim ***** válasza:

Vigyázz!

Nehogy a szellem szellentsen egyet, mert az már gáz lesz! Ugye tudod, hogy honnan van ennyire sok PB gáz? Naná, hogy az ilyen szellentő szellemektől! Berakják őket egy 10.000.000 literes tartályba (ami biztonságképpen, egy volt uránbánya helyén van), ahol szabadjára engedik a bennük felgyülemlett gázokat. A végeredmény: 10.000.000 liter PB gáz!

Na most, ez a 10.000.000 liter PB gáz, 1. mp alatt távozik a szellentő szellemből. Gondolj csak bele: mi van akkor, ha éppen a te házadban ereszti el? Ugye, hogy mekkora gáz lesz?

Tessék!

Én megmondtam!

2013. okt. 18. 09:04
 14/23 anonim ***** válasza:
Inkább gyorsan keress fel egy diliházat!:)
2013. okt. 18. 10:28
 15/23 A kérdező kommentje:
Istenem , de miért az én házamba! oly akkor gáz van , hogy már a tetö recseg!
2013. okt. 18. 12:36
 16/23 anonim ***** válasza:
Gyújtsd meg a sok fingot! Az segít! Amikor nekem is a takaróm alá fingottak, én is ezt csináltam.
2013. okt. 18. 20:18
 17/23 BlackSword ***** válasza:
Erről az jut eszembe, h a hányás meg mindig tele van répával... Esküszöm... Nem tudom ki figyelte meg, de hiába nem eszel répát, ha hánysz, akkor mindig van benne... Most akkor répatenyésztéssel foglalkozó őstermelő szellem vert tanyát a gyomromba???
2013. okt. 18. 20:39
 18/23 anonim ***** válasza:
vidd le sétálni a kutyád! csordulásig fogja szarni a házad amíg egyszer csak egy szarcunami fogja elönteni az egész várost
2013. okt. 19. 10:45
 19/23 anonim ***** válasza:
Kamu!
2013. okt. 19. 11:25
 20/23 Generalis ***** válasza:

Nyugalom ! A szellemek nem esznek semmit .

Szerintem a kutyád szarja szét a házad

2013. okt. 19. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!