Lehet hogy szellemek vesznek körül?
Néhány napja egy furcsa dolog történt, a kutyám székletében kukoricát találtam, ami igen csak furcsa számomra, mivel nem evett kukoricát,aztán az egyik nap egy furcsa hangot hallottam a budiból, mintha valaki egy nagyot ürített volna.
Úgy éreztem ezt meg kell néznem. Szóval bementem mielött akár ki is kiment volna , de sehol senki nem volt és mégis egy kukoricás ürülék volt a vécében! Utána néztem a netten és elvileg van egy olyan szellem ami a széklettel próbál figyelmeztetni valamire. Nagyon félek kérlek mihamarabb válaszoljatok!
Vigyázz!
Nehogy a szellem szellentsen egyet, mert az már gáz lesz! Ugye tudod, hogy honnan van ennyire sok PB gáz? Naná, hogy az ilyen szellentő szellemektől! Berakják őket egy 10.000.000 literes tartályba (ami biztonságképpen, egy volt uránbánya helyén van), ahol szabadjára engedik a bennük felgyülemlett gázokat. A végeredmény: 10.000.000 liter PB gáz!
Na most, ez a 10.000.000 liter PB gáz, 1. mp alatt távozik a szellentő szellemből. Gondolj csak bele: mi van akkor, ha éppen a te házadban ereszti el? Ugye, hogy mekkora gáz lesz?
Tessék!
Én megmondtam!
Nyugalom ! A szellemek nem esznek semmit .
Szerintem a kutyád szarja szét a házad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!