Lehet hogy szellemek vesznek körül?
Néhány napja egy furcsa dolog történt, a kutyám székletében kukoricát találtam, ami igen csak furcsa számomra, mivel nem evett kukoricát,aztán az egyik nap egy furcsa hangot hallottam a budiból, mintha valaki egy nagyot ürített volna.
Úgy éreztem ezt meg kell néznem. Szóval bementem mielött akár ki is kiment volna , de sehol senki nem volt és mégis egy kukoricás ürülék volt a vécében! Utána néztem a netten és elvileg van egy olyan szellem ami a széklettel próbál figyelmeztetni valamire. Nagyon félek kérlek mihamarabb válaszoljatok!
Elhitted?
Ha igen, lehet belevágok egy ilyen bizniszbe.
A szellemeknek sok falytáj van. Pl: kopogószellemek , Bosszuálló szellemek , a halál ómenjei is lehetnek.
A te szellemed egy ómen lehet. De lehet kopogó szellem is.
Mihamarabb szerezz be kősót és sima sót. A sima sót szord végig az ablakoknál ajtó bejárat stb. tehát az ilyen réseken. A kősóval ha látod és nekedtámadna akkor rászórod és egy kis időt nyersz míg el tudsz menekülni. Elpusztításukra meg kell tudnid ki is az a szellem. Ha megvan ki volt a szellem életében keresd meg a szellem hulláját ásd ki sózd be és égesd el a csontokat. Ez segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!