Kedves97 kérdése:
Hogy lehet szellemmel beszélni? Nem megidézni mert már ittvan.
Figyelt kérdés
Szóval elég hülyén hangzik de valószínűséggel van egy szellem a házunkba :D nemrég építkeztünk és azóta halljuk mintha valaki járkál a házba akkor is ha egyedül vagyok itthon, érzem hogy áll mellettem valaki meg ilyesmi nem csak én vagy a család akárki jön hozzánk egy idő után abba a bizonyos pontba néz ahonnan lehet azt az egészet érezni, a barátaim mindig mondják hogy áll ott valaki mikor mindannyian tudjuk a házba hogy nem, kicsit félelmetes de már megszoktam mert nem bánt minket. Beszélni akarok azzal a valmivel ami a házunkba van mert édekel hogy mi vagy ki ez :D hogy lehetséges ez? és most nem szellem idézésre gondolok mert már nem kell mást ide idézni :D2013. okt. 14. 19:48
11/14 anonim válasza:
Mióta építkeztél ! oké a ház új tehát nem lehet ott maradt !
Akkor nézzük a bútorokat vannak szellemek akik a tárgyaikhoz ragaszkodnak lehet 1 szekrény 1 kanapé mindegy amíg az megvan nem megy el mert ott lesz a tárgy miatt . Persze ezért ne kezd el kidobálni mindent!Ha esetleg megvan mi miatt van ott melyik tárgy érdekelne a dolog !
Szép napot !
12/14 anonim válasza:
Ezek a lelkek nem akarnak rosszat . Abba nem gondoltál bele ha rosszat akarna akkor már bántott volna ? Lehet hogy az őrangyalad van a házadban . Amikor érzed hogy ott áll valaki rossz érzést is érzel vagy jót ? Ha jót akkor nincs mitől tartanod . Az a lélek tuti nem fog bántani . Lehet hogy az egyik felmenőd . Ha viszont rosszat érzel az azt jelenti hogy a szellem gonosz vagy egy olyan személynek a lelke akivel nem szívleltétek egymást . Akkor tényleg hívj mediumot . Ő majd beszél vele . De ha nem tudsz hívni egy mediumot akkor csak elég meginnod egy liter szentelt vizet . Ettől védett leszel . Ha egy gonosz szellem bemegy egy szentelt helyre még akkor is ha az levan rombolva akkor megszűnik .
13/14 anonim válasza:
Ne figyelj azokra akik bolondnak tartanak mert nem vagy az. Valószínűleg egy picit nyitva van a harmadik szemed így érzékelni vagy látni tudod a szellemeket/entitásokat. Beszélhetsz vele. Kapcsolj fel egy villanyt abban a szobában ahol érzékeled és pl kérdezd meg tőle hogy ott van e ha nem akkor nem történik semmi ha igen akkor figyeld meg hogy történni fog valami. Majd tedd fel neki hogy segítségedre van e szüksége. Ha igen akkor vannak nagyon jó rituálék amikkel átsegítheted a szellemeket véglegesen a túlvilágra. Remélem tudtam segíteni. Ja és a Ouija táblát nem ajánlom mert az is lehet hogy nem azzal fogsz beszélni akivel te szeretnél és véletlen lehet hogy megidézel egy gonosz entitást/szellemet mint egy démont és tőle nem tudod megvédeni magad%
14/14 anonim válasza:
Vannak szellemek, ezt a saját bőrömön tapasztalom, lényeg hogy a szavaikat az ip kamerám rögzíti, amik mintha egyre tisztábbak lennének. Ja és nincs hálózatra kötve, natúr veszi amit vesz. Eddig még nem tettem kérdést fel neki, de ő nagyon jelez, akar vmit tőlem, ideje lenne megtudnom mit. Aki nem hisz benne és még nem látott, az ne is kívánja! mert az ismeretlen az félelmetes! én ezt éjféltől szinte minden nap tapasztalom, egészen kicsit több mint hajnali 4 ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!