Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy lehet szellemmel beszélni...

Kedves97 kérdése:

Hogy lehet szellemmel beszélni? Nem megidézni mert már ittvan.

Figyelt kérdés
Szóval elég hülyén hangzik de valószínűséggel van egy szellem a házunkba :D nemrég építkeztünk és azóta halljuk mintha valaki járkál a házba akkor is ha egyedül vagyok itthon, érzem hogy áll mellettem valaki meg ilyesmi nem csak én vagy a család akárki jön hozzánk egy idő után abba a bizonyos pontba néz ahonnan lehet azt az egészet érezni, a barátaim mindig mondják hogy áll ott valaki mikor mindannyian tudjuk a házba hogy nem, kicsit félelmetes de már megszoktam mert nem bánt minket. Beszélni akarok azzal a valmivel ami a házunkba van mert édekel hogy mi vagy ki ez :D hogy lehetséges ez? és most nem szellem idézésre gondolok mert már nem kell mást ide idézni :D

2013. okt. 14. 19:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha ö akarna valamit tölled azt jelezné.De ha nem jelez elöbb utobb elmegy.
2013. okt. 14. 20:03
 2/14 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle van e Jótállási jegye...
2013. okt. 14. 20:05
 3/14 anonim ***** válasza:

Először egy kis kioktatás:

szellemek nem léteznek, ha mégis léteznének én miért nem láttam soha egyet sem.

..

Válsz a kérdésedre:

A kérdéseitek a szellemhez legyen olyan kérdés, amivel igennel és nemmel lehet válaszolni. Kérjétek a szellemet, hogy a válaszát az asztalon kopogja le. Ha a válasza igen, akkor kopogjon, ha a válasza nem akkor kopogjon kettőt gyorsan egymás után.

...

2013. okt. 14. 20:20
 4/14 anonim ***** válasza:

ne menj abba bele, amit az utolsó írt...

ha tényleg van ilyen problémátok, vagy hívjatok papot, házszentelésre, az ált segít, vagy médiumot, de ritka olyat találni,aki tényleg ért is hozzá, nem csak mondja, és majd ő felveszi vele a kapcsolatot.

2013. okt. 14. 20:22
 5/14 anonim ***** válasza:

Ne kommunikálj vele.

Egészségeddel minden rendben?

2013. okt. 14. 20:23
 6/14 anonim ***** válasza:

3

*ha mégis léteznének én miért nem láttam soha egyet sem.

Mert nem nyúltzál ezoteriába, és mert működik a szellemi alapvédelmed, amit minden ember születésekor kap Istentől. Ezért.

2013. okt. 14. 20:24
 7/14 anonim válasza:

Úgy tudsz hozzá beszélni, hogy bezélsz hozzá. Az már egy másik dolog hogy érdekli-e őt, amit mondasz neki.

Néhány dolog:

A szellem az esetek többségében nem valódi önmagát mutatja. Sokszor emberi alakban jelenik meg (tehát igazi alakja nem emberi)

legtöbbször félelmet, illetve tiszteletet akarnak.

Ennek egyik módja, hogy csak talányosan tudsz velük kommunikálni, azaz kétirányú társalgást folytatni.

Mint 6-os is mondta, Csak azokat piszkálják, akik "keresik". Akik nyitottak a nyílt vagy rejtett szellemi dolgok felé.

Ha jót akarsz egyértelműen küld el, és hagyj fel mindenféle szellemi dologgal, mert amíg szellemieskedsz, addig joga lesz visszajárni.

2013. okt. 14. 20:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Kérdező!!! Csak akkor oldódik meg a problémád, ha médiumot hívsz! Ez csak 10-20 ezer forintba fog kerülni, persze ez egyszeri alkalom, de ha jó a médium 10-15 látogatás után eléri a megfelelő eredményt. Legrosszabb esetbe 300 ezer forintból simán kijön a dolog, és lehet szellemteleníteni kell a házat, az még 150 ezer, de az biztos, hogy ennél többe nem fog kerülni. De szerintem mindenképpen hívj médiumot, mert különben nem fogod megtudni, hogy ki az a szellem.
2013. okt. 16. 11:46
 9/14 Evele123 ***** válasza:
Olyan jó ezeket a válaszokat olvasni, ami újabb kérdéseket vetnek fel. Ha valaki nagyon materialista, nem fogja érzékelni a szellemvilágot. Van, amikor a ház szentelése nem elég. Ilyenkor segíthetnek pl. osero.hu (őserő), reiki 3b beavatottak, táltosok. Nyilván való, hogy akinek nem volt ilyen tapasztalata, az ki fog cikizni téged és lejárat minden érintettet.
2013. okt. 16. 19:40
 10/14 Juditasszony ***** válasza:
Na látom sok a hozzáértő személy..A szellemet megzavarta a lakás felújítása. Igazából nem örül neki ,mivel úgy érzi ez az ő háza és Ő ebbe nem egyezett bele. A szellemek a helyhez kötődnek. a legjobb ha meggyújtasz egy fehér gyertyát és ha érzed h ott van beszélj hozzá ,hogy nem akartok neki rosszat és nyugodjon meg..Úgy sem fog elmenni. Az ő szemszögéből mi élők vagyunk a betolakodok a házába..Javaslom beszélgess vele és meglátod hogy mit tesz.. Bántani tuti nem fog ..azt már megtehette volna..
2013. okt. 19. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!