Démon, vagy szellem lenne a házban?
Úgy fél éve kezdtem démonokkal álmodni. Az egyik álmomban az ágyam mellett lévő feszület helyett fordított keresztet láttam. Minden álomban van egy vagy két démon, kik elindulnak felém, majd hirtelen eltűnnek. Mind a kettőnek piros a szeme! (Mielőtt valaki azt írná, ne szedjek annyi pirulát, csak írom, hogy nm szedek gyógyszereket, és nem néztem az Odaátot! )
Három hónapja pedig egy barátnémmal fotózgattunk a házban. Baráti összejövetel volt. 8 képet csináltunk és abból négy nem volt jó. Úgy tűnt, mintha a fényképezővel lenne baj, de megnézettük és nincs baja!
Két hónapja pedig este leültem tévét nézni és a televízió kikapcsolt. Mikor visszakapcsoltam,majd leültem újra kikapcsolt. Néhány tárgyam fokozatosan tűnik el a házban.Akadt olyan is, hogy olyan tárgy tűnt fel, méghozzá a fürdőszobában, ami nem volt a házban. Van itthon barkám és pár hét alatt össze-vissza találtam meg őket a házban. Esténként állandóan felébredek és nem merek hátrapillantani, mert érzem, hogy van ott valaki és figyel is engem. Mikor persze hátrapillantok, természetesen nincs ott senki sem! Két hete a barátném jött át hozzám, és tartottunk egy lányos estét. Minden rendben volt este. Filmet néztünk, sétáltunk..stb. Másnap reggel, méghozzá hajnalban arra keltem fel, hogy pakol és elmegy. Rá egy napra elmondta nekem, hogy este sikítást hallott a házban, s mikor kiment, hogy megnézze, egy fekete férfi alakot látott.
Pár napja én is arra lettem figyelmes, hogy egy fekete alak áll az ajtónál. Mikor kinyitottam az ajtót, senki nem volt ott. Mikor lefeküdtem aludni nem sokkal utána lépteket hallottam, motoszkálást és kaparászást. Fel akartam kelni, de addigra felkapcsolódott a villany. Teljesen éreztem, hogy nem vagyok egyedül. Nagyon féltem.
Az ajtók csukva voltak és egyszerre csak hallottam egy erős rúgást, mintha valaki belerúgna az ajtóba. Az ajtó kinyílt. Aznap este felhívtam a barátnémat, felöltöztem és elmentem otthonról.
Én vagyok a 20.
Én is valahogy így vagyok ezzel. Néha nagyon ostobán beszél a videóiban és az alapján nem hinnék neki. De amit mond arról azt tapasztalom, hogy működik.
Ki kell venni belőle a jó dolgokat szerintem a rosszat meg otthagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!