Lehetett szellem?

Figyelt kérdés

Pár napja furcsa dolgok történnek körülöttem. Koleszban lakom, ketten egy másik csajszival.

Néhány napja furcsa jelenségeknek lehettem tanúja.

Egyedül maradtam itt a hétvégére. Sem a szobatársam, sem senki a szomszéd szobákból nem tartózkodott itt.

Egész este olyan érzésem volt, hogy valaki figyel, láttam árnyékokat elmozdulni.

Az ajtók ablakok maguktól nyíltak, csukódtak. A kulcsok nem illettek a zárba, majd a kulcsra zárta ajtók egy kis lökésre kinyíltak.

Lépések zaja a fürdőszobából, recsegés, mintha valaki forgolódna az ágyon, lélegzés mocorgás.

Reggelre hosszú fekete hajszálakat találtam a hajkefémben, amit minden használat után kitisztítok.

Én is és a szobatársam is szőkék vagyunk.

Senki nem használja a hajkefém. Egyébként is zárok minden ajtót.

Egyik este felhívtam anyukámat, és elmeséltem neki. Feküdtem az ágyon. Mikor felkeltem mindenütt fekete hajszálak megint.

Összegyűjtöttem őket egy helyre,, de pár perccel később felszívódtak.

Ma reggel ébredés után ismét teli volt az ágyam fekete hajszálakkal, pár perce pedig vért találtam a kezemen úgy, hogy semmim sem vérzik. Tehát nem az én vérem.

Mi ez az egész?

19/L

2013. okt. 8. 21:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
2013. okt. 21. 12:46
 22/24 anonim ***** válasza:

7

Úristen! Nem gyanús számodra, hogy miért akkor történnek ilyenek, amikor egyedül vagy? Ennyi logikai érzéked nincs? Ha 10-20-30 ember lát ilyeneket, akkor az egyértelmű bizonyíték. Az ártó szellemeknek pont az a céljuk, hogy mások hülyének nézzék a kiszemelt áldozatukat, és hogy érzelmileg ne legyenek támogatottak és ezáltal "egyedül" maradjanak, (legalábbis ebben a témában) és az illető, aki egyedül marad a jelenségekkel, még jobban fog félni. A gonosz szellemek, vagy démonok a félelemből táplálkoznak. A negatív energiából...

Lehet fikázni engem is, én ebben azért hiszek, mert egyrészt vallásos vagyok, meg hát velem is történtek már fura dolgok.

Aki nem tapasztalt semmit, az persze, hogy begyöpösödött. Vagy azért ellenzik ennyire a szellemek létezését, mert pont, hogy be vannak sz*rva és elmarháskodják azzal, hogy pia, drog, rossz álom!! :D

2013. okt. 25. 23:19
 23/24 anonim ***** válasza:

13

A tipikus félelem megtestesítője ez a válasz. Mindent megmagyarázol, hogy miért lehetetlen. Keservesen kapaszkodsz valami megfoghatóba, valami BIZONYÍTHATÓBA, hogy megmagyarázhasd magadnak, szellemek márpedig nincsenek. Te valójában rettegsz attól, hogy ez igaz.

2013. okt. 25. 23:24
 24/24 anonim ***** válasza:
43%
Keress meg egy pszichiátert, kérdező.
2013. okt. 30. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!