Lehetett szellem?

Figyelt kérdés

Pár napja furcsa dolgok történnek körülöttem. Koleszban lakom, ketten egy másik csajszival.

Néhány napja furcsa jelenségeknek lehettem tanúja.

Egyedül maradtam itt a hétvégére. Sem a szobatársam, sem senki a szomszéd szobákból nem tartózkodott itt.

Egész este olyan érzésem volt, hogy valaki figyel, láttam árnyékokat elmozdulni.

Az ajtók ablakok maguktól nyíltak, csukódtak. A kulcsok nem illettek a zárba, majd a kulcsra zárta ajtók egy kis lökésre kinyíltak.

Lépések zaja a fürdőszobából, recsegés, mintha valaki forgolódna az ágyon, lélegzés mocorgás.

Reggelre hosszú fekete hajszálakat találtam a hajkefémben, amit minden használat után kitisztítok.

Én is és a szobatársam is szőkék vagyunk.

Senki nem használja a hajkefém. Egyébként is zárok minden ajtót.

Egyik este felhívtam anyukámat, és elmeséltem neki. Feküdtem az ágyon. Mikor felkeltem mindenütt fekete hajszálak megint.

Összegyűjtöttem őket egy helyre,, de pár perccel később felszívódtak.

Ma reggel ébredés után ismét teli volt az ágyam fekete hajszálakkal, pár perce pedig vért találtam a kezemen úgy, hogy semmim sem vérzik. Tehát nem az én vérem.

Mi ez az egész?

19/L

2013. okt. 8. 21:50
1 2 3
 11/24 BlackSword ***** válasza:
... a kopogó hangok sem túl szokatlenok... Az lenne a fura, ha nem hallanál...
2013. okt. 9. 11:46
 12/24 anonim válasza:
A szellemvilág egy olyan dolog, hogy aki nem tapasztalta az azt mondja, hogy dilis,drogos, álmodta az egészet. Én még nem tapasztaltam paranormális jelenséget körülöttem, de ennek ellenére HISZEK a túlvilági életben, a szellemekben. Ezt mindenki saját magának eldönti, hogy hisz benne vagy nem. Aki azt mondja, hogy dilis,drogos vagy ne foglalkozz vele. Ezt te döntöd el, hogy hiszel-e benne. Aki ilyet tapasztal nem tartom dilisnek,drogosnak.
2013. okt. 10. 20:52
 13/24 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

Én is szoktam úgy érezni, valaki figyel. Mindenkivel van így. Árnyékok: Hát a tárgyak meg te.

Maguktól nyílik, csukódik: Huzat van, fúj a szél.

Nem illik a zárba: Rossz kulcsot raktál bele.

Kulcsra zárt ajtó kinyílt: Rosszul emlékeztél, mégse zártad be.

Lépések zaja: Képzelődtél. Hallucináció. Mindenkivel előfordul.

Fekete hajszálak: Bármi más lehet: Szöszök, koszok, valamint képzelődés.

Vér a kezeden: Ha vér van a kezeden, mégis vérzik a kezed... Vagy az emeletről csöpög a vér és potyognak a fekete hajszálak, vagy a szomszéd szobában járkálnak! Vagy szerinted egy szellem jár-kel a kollégiumban? Aki egyedül van, gyakran képzelődik hülyeségekről, mert fél ;)

2013. okt. 11. 23:41
 14/24 anonim ***** válasza:
Szia, meg kérdezhetem melyik koleszban történt ez?
2013. okt. 14. 11:00
 15/24 anonim válasza:
ez kamu,amúgy meg jól kitaláltad...nagyon ilyesztő ez a "történet" :D
2013. okt. 15. 20:48
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem kamu
2013. okt. 15. 21:19
 17/24 anonim ***** válasza:
Melyik kolesz??
2013. okt. 16. 09:57
 18/24 anonim válasza:
56%
Én hiszek neked. Velem is történtek már hasonló dolgok. Én a helyedbe utána néznék,hogy előttem ki lakott abba a szobába...lehet,hogy előtted egy fekete hajú lány lakott akivel történt abban a koleszba valami tragédia. És igen,ez szellem volt. De ne félj tőle! Akkor nehezebben tud bántani (ha egyáltalán akar)
2013. okt. 17. 11:37
 19/24 anonim ***** válasza:
56%

Szia,

szellemek igenis vannak, bár nekem is nehéz bevallani. Aki még nem találkozott vele, az hülyének néz, sajnos.

A teendő: Menj be egy templomba, kérj a paptól egy szentelt gyertyát (alighanem pénzbe kerül), azt gyujtsd meg, és hallhatóan mondd el a szellemnek, hogy ki vagy, és hogy nem akarsz tőle semmit, majd kérd meg, h hagyjon békén. Tedd mindezt olyankor, amikor megint egyedül leszel bent: nem a "szertartás" miatt, hanem hogy ne nézzenek hülyének.

Nekem a házamban hárman haltak meg, a szellemeik minket is bántottak, de ez a módszer bejött. Sok szerencsét!

2013. okt. 19. 18:25
 20/24 A kérdező kommentje:

Azóta a dolgok sajnos csak fokozódtak.

Tegnap egyik percről a másikra szörnyű rosszullét jött rám (fejfájás, hányinger, szédülés, kishíján elájultam).

Lépteket hallottam, majd olyan érzés, mintha valaki megállt volna mögöttem. Megfordultam, és fekete hajszálakat találtam az ágyon ismét.

2013. okt. 19. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!