Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Idézzünk szellemet vagy ne?

Segbek úr kérdése:

Idézzünk szellemet vagy ne?

Figyelt kérdés

3-an vagyunk és szellemet akarunk idézni. De kicsit parázunk,hogy itt marad. Tudjuk a szabályokat meg mindent.

Szóval idézzünk vagy inkább ne?

13/L,13/L,17/L

2013. okt. 4. 19:56
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
faksz? Ezt mondta nektek a szellem? Nyugodtan szorakozzatok csak veluk, legfeljebb egy életre kísérteni fog titeket, na az lesz majd az izgalmas. :)
2013. okt. 4. 21:01
 12/37 anonim ***** válasza:
Csináljátok nyugodtan, úgysem fog előjönni a szellem, mivel nem létezik! Ez a szellemidézés és a többi, csak ijesztgetésre jó, semmi másra. Gondolom, ismeritek a kampókézt is... :D
2013. okt. 4. 21:29
 13/37 anonim ***** válasza:
Nyugodtan. Az első alkalomkor sem történt semmi, most sem fog. 50 év múlva már röhögve fogtok visszagondolni arra, hogy milyen butuskák voltatok.
2013. okt. 4. 21:38
 14/37 acelsziv ***** válasza:
100%

"Értünk hozzá,már idéztünk egyszer"

LOL

Én is vezettem már traktort egyszer. Ezek szerint agrármérnök volnék?

2013. okt. 4. 21:43
 15/37 anonim ***** válasza:
58%
Inkább idézzétek meg az iskolatáskátokból a tanulnivalót.
2013. okt. 4. 21:46
 16/37 anonim ***** válasza:
Ahogy már mondtam nyugodtan idézetek szellemet, ajánlhatom figyelmetekbe a ,faksz szellemét, ehhez háromszor kell kimondani hogy gyere elő faksz gyere elő és láss csodát előjön a faksz szelleme! xDDD
2013. okt. 4. 21:53
 17/37 anonim ***** válasza:
Ne! Nekem van olyan ismerősöm, aki komolyan elhitte, és beleőrült! Én is 13/l vagyok, de annál szellemileg érettebb, hogy ilyenekben higgyek.
2013. okt. 4. 22:28
 18/37 anonim ***** válasza:

nem tudjátok a szabályokat, mert van egy új szabály pont a ilyen idézgetős tinilányok miatt hozták az Égiek.

Rátok ragasztják a szellemet akit megidéztek és legalább(!!) egy évig fog kísérteni titeket.

És most tudjátok az összes szabályt!

2013. okt. 5. 00:14
 19/37 anonim ***** válasza:

"Értünk hozzá,már idéztünk egyszer,de nem történt semmi."

Remélem érzed az ellentmondást a kijelentésedben :D

Nyugodtan idézgethetitek, nem fog előjönni, mivel csak az emberi képzeletben, fantáziában létezik. Aki mégis azt mondja hogy sikerült neki, az vagy hazudik, vagy mentálisan nincs rendben. No az utóbbiak szoktak diliházba kerülni idővel.

Egyébként pedig nyugodtan idézgethettek szellemeket, összeröffenésekre társas elfoglaltságnak kitűnő szórakozás :)

2013. okt. 5. 12:50
 20/37 Anikacska válasza:
Szerintem ne idézzetek. A környékünkön nemrég idéztek és papot kellet hívjanak hogy elüzzék vagy mi. Higyétek el nem éri meg szorakozni ilyennel.
2013. okt. 5. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!