Egy asztrál lénnyel találkoztam volna?
Figyelt kérdés
tegnap este almodtam valami furcsát, olyan volt mint egy alvás paralizis, felkeltem nem tudtam mozogmi, ráült valami a hátamra és fel le mozgott, meg tudtam fordulni és láttam hogy 1 kicsi demonka szeru valami ült rám, furan mosolygott és mondta, hogy nem akar rosszat, csak rég nem érintkezett emberrel és szeretne. El mondta hogy agu-nak hivjak es, hogy el akar vinni az asztral vilagba megmutatni, a vilagot. Fel repult a plafon fele es fura varazs szavakat mormolt. Megnyilt 1 kapu ami asztralfolde vezet. Nyujtotta a kezet , hogy fogjam meg, en megfogtam es mar repultunk is a kapun at a kis demon vilagaba. Atrepultunk a szent hely felett, ahova halando nem teheti be a labat, kozbe fogtam a kezet , hogy nehogy leessek. Mondta, hogy megmutatja a lakohelyet ahol a baratai is vannak.korbepordult haromszor sajat maga korul kozbe atolelt, hogy konyebben atferjunk a kis jaraton. Mar ott is voltunk asztral fold legmelyebb helyen ahol hideg volt ezert az asztral bestia ram adott 1 szenszalas boritasu inget, egy hatalmas szines barlang bejaratahoz erkeztunk,ahonnal egy csomo kis asztral bestia jott elo, ezek a kis demon lenyek. Nem tuntek atresszivnak, kertek hogy fekudjek le fekuttem de lefogtak es erosen szoritottak, nem akartak elengedni, mert fel akartak aldozni a legfobb asztraltestnek aki a kietlen bugyorban volt. A kis asztral baratom ezt nem nezte tetlenul, es hatalmasat csapott a mancsaval erre hatalmas asztralis zavar keletkezett a peremhasadekon , ennek hatasara szetesett az egesz asztralvilag peremvideke, mivel en nem tartoztam oda ezert nem voltak ram hatassal az asztral vilagi fizikai hatasok, egy gomb-be kerultem ami fel lebegett az atjarohoz amin jottem, es visszakerultem az eredeti tettemre. Nagy kaland volt amire emlekezni fogok. Sajnalom a kis baratomat hogy meg kellett halnia ertem, remelem viszont latom majd es en is bemutathatom neki a fizikai vilagot...2013. szept. 26. 23:34
11/39 anonim válasza:
Hasonló élményem nekem is volt. Csak sokkal illedelmesebben adta magát elő és nem erőszakolt meg kezdésnek, mint téged az a hogyishívják. Először bemutatkozott, azt mondta a neve Groteszk. Találó név, gondoltam magamban s mire bármi más eszembe jutott volna, már más helyszínen találtuk magunkat. Az ő városában. Hatalmas fekete kukoricacsutka felhőkarcolók magasodtak fölénk, sárgásan világító szemekkel. Azt mondta, hogy ők hódítók, világok leigázói. De amint megkérdeztem volna, hogy mégis, tőlem mit akar, újra otthon találtam magam, egyedül, csak a nyomasztó csend vett körül, a fejemben pedig gondolatok kavarogtak.
12/39 anonim válasza:
LSD- azt hiszed, hogy szárnyalsz, közbe meg csak elestél :/ nyugi ilyen ez a pop szakma
13/39 A kérdező kommentje:
Tegnap ismét meglátogatott Agu az asztrál lény. Nagyon boldog voltam, hogy túlélte. Kiderült hogy sikerült nyitnia 1 átjárót az asztrál sík északi részére, ahonnan aztán a Szent asztro-fa segítségével el tudott jutni a fizikai világba. De csak 1 percre jelent meg mert elfogyott a varázs anyag ami itt tartja. Ez alatt elmondta, hogy többet nem találkozhatunk, mert nem akar bajba sodorni... Nagyon hiányzik már, azt hiszem kötődtem ehhez a kis lényhez.
2013. szept. 29. 20:33
14/39 Herczeg Levente válasza:
melyik könyvet olvasod?
15/39 A kérdező kommentje:
Nem olvasok könyvet, a saját élményeimet írtam le
2013. szept. 29. 21:01
16/39 Herczeg Levente válasza:
akkor kérek a cuccból
17/39 A kérdező kommentje:
A varázsporból? Az tartotta itt
2013. szept. 30. 13:16
18/39 anonim válasza:
Fogadtok hogx leközelebb azt mondja hogy:segitsneki :D:D:D:D:D:D:D
19/39 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy figyel engem és vigyáz rám, mert a falon valami furcsa penész, gomba kinövés keletkezett aminek olyan a színe mint ő volt. Simogatni is szoktam azt a penészt hátha életre kel belőle.
2013. szept. 30. 16:00
20/39 Herczeg Levente válasza:
téged is apád szülhetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!