Egy asztrál lénnyel találkoztam volna?
Figyelt kérdés
tegnap este almodtam valami furcsát, olyan volt mint egy alvás paralizis, felkeltem nem tudtam mozogmi, ráült valami a hátamra és fel le mozgott, meg tudtam fordulni és láttam hogy 1 kicsi demonka szeru valami ült rám, furan mosolygott és mondta, hogy nem akar rosszat, csak rég nem érintkezett emberrel és szeretne. El mondta hogy agu-nak hivjak es, hogy el akar vinni az asztral vilagba megmutatni, a vilagot. Fel repult a plafon fele es fura varazs szavakat mormolt. Megnyilt 1 kapu ami asztralfolde vezet. Nyujtotta a kezet , hogy fogjam meg, en megfogtam es mar repultunk is a kapun at a kis demon vilagaba. Atrepultunk a szent hely felett, ahova halando nem teheti be a labat, kozbe fogtam a kezet , hogy nehogy leessek. Mondta, hogy megmutatja a lakohelyet ahol a baratai is vannak.korbepordult haromszor sajat maga korul kozbe atolelt, hogy konyebben atferjunk a kis jaraton. Mar ott is voltunk asztral fold legmelyebb helyen ahol hideg volt ezert az asztral bestia ram adott 1 szenszalas boritasu inget, egy hatalmas szines barlang bejaratahoz erkeztunk,ahonnal egy csomo kis asztral bestia jott elo, ezek a kis demon lenyek. Nem tuntek atresszivnak, kertek hogy fekudjek le fekuttem de lefogtak es erosen szoritottak, nem akartak elengedni, mert fel akartak aldozni a legfobb asztraltestnek aki a kietlen bugyorban volt. A kis asztral baratom ezt nem nezte tetlenul, es hatalmasat csapott a mancsaval erre hatalmas asztralis zavar keletkezett a peremhasadekon , ennek hatasara szetesett az egesz asztralvilag peremvideke, mivel en nem tartoztam oda ezert nem voltak ram hatassal az asztral vilagi fizikai hatasok, egy gomb-be kerultem ami fel lebegett az atjarohoz amin jottem, es visszakerultem az eredeti tettemre. Nagy kaland volt amire emlekezni fogok. Sajnalom a kis baratomat hogy meg kellett halnia ertem, remelem viszont latom majd es en is bemutathatom neki a fizikai vilagot...2013. szept. 26. 23:34
1/39 A kérdező kommentje:
ez megtortent velem
2013. szept. 26. 23:41
3/39 anonim válasza:
Az az éjszakai kócoló volt, és kócoló földre vitt. Vigyázz vele mert nagyon veszélyes, akár a hajadat is össze kócolhatja.
4/39 anonim válasza:
Az egy kerti törpe volt, amitől óvakodni kell, mert csak akkor lopózik be az ember szobájába, mikor nagyon kanos!
5/39 anonim válasza:
Ööö nem tudom mit szívtál de én is abból kérek. Egy duplát...
6/39 A kérdező kommentje:
de ő a barátom aki megmentett, nem szivtam ez a valosag higgyetek el letezik az asztralis vilag es vele az asztral fenevadak
2013. szept. 27. 10:19
7/39 anonim válasza:
Én hiszek Neked!
Múlt héten az Álom manó szülinapi buliján a Fogtündér is beszélt róluk,és Dér Jankó meg is ijedt...
8/39 A kérdező kommentje:
volt ott algopirin alaku dolgok amik meg akartak szerezni egy szerumot ami szarnyakat noveszt es hatalomra juthatsz
2013. szept. 27. 14:37
10/39 Herczeg Levente válasza:
Kösz,ma is jót nevettem XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!