Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Fontos, pls trollok most ne!...

Fontos, pls trollok most ne! Arrol lenne szó hogy egy démon, vagy vmi gonosz szellem nem hagyja. Mit tegyen? Hogy tudna védekezni?

Figyelt kérdés
Télleg egyre rosszabb dolgok történnek, eleinte megütötte, most evágta a kezét és vmi fekete cucc van a vágás körül, minha korom lenne.. de nem bírja lemosni se

2013. szept. 24. 19:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Teljesen sikerült összezavarnod, de leírom mit lehetne tenni szerintem.

Hallgasson valami olyan zenét max hangerőn, ami érzelmileg mélyen megérinti őt, amitől "libabőrözik". Adja át magát teljesen ennek a zenének és képzelje el, hogy feltöltődik energiával.

Nekem ez nagyon nagy löketet tud adni és olyankor úgy érzem senki nem árthat nekem.

2013. okt. 4. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!