Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Segítség . Mit utdnék tenni,...

Segítség . Mit utdnék tenni, mért nem hagy békén? Többi lent?

Figyelt kérdés
már 5 éve hogy be költöztem az anyukámmal ebbe a tatabányasi házab elég nagy . sarok ház. de mióta be költöztem úgy érzem hogy valami figyel és hogy taszít volt olyan hogy anyáéknál éjfélkor be kapcsolt a rádió és imátság ment rajta, a fájdalmas rózsafüzér. és én régen a szobámban aludtam de mindig féltem, ott aludni éreztem hogy valami figyel. azóta 5 év telt el már 12 két éves vagyok de még mindig ugyanúgy félek ebben a házban és tudom hogy nem velem van a baj mert aludtam már máshol is de ott egyáltalán nem féltem. mára már anyira féálek hogy anyukámal alszok egy ágyban és ez semmi ! most jön mégcsak egyszer amikor aludtam anyával akkor kinyitottam a szemem és az ablak elött voltam és akkor egy kezet láttam amint felém nyúl és pedig anya mellé bújtam nem tudom miért de nem bírtam megszólalni tegnap pedig anya égett papír szagot érzet az asztal felől (mindenki érezte és akkor hirtelen elmúlt nem a hamus volt !! ma pedig mentem vécére és akkor éreztem hogy valaki járkál kint . pont a vécé elött kinyitottam az ajtót de semmi ... a testvéreim is mondták már hogy valami furcsa dolog van a házban mert hallanak zajokat egyszer pedig emikor fürödtem malydnem elaludtam amikor hallotam ijen orgona szót malyd egy sikolyt azt hittem hogy a tévéből jön mert anya tévézet de utána láttam egy apáácát ami engem nézet de mire pőislogtam egyet eltünt és úgy kirohantam hogy még a víz is szétlocsant minden hova ÉS szoltam anyának mit láttam de elhitte nekem mert nagyon rosszúl néztem, ki . segítsetek mitöl van ez ? mért nem hagy békén ? ja horrort sem nézek egy jó pár hónapja pont ezért .

#szellem #rémálom #kíísértés
2013. szept. 22. 07:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%

Sajnállak,de amit látsz az a képzeleted szüleménye.

Beszéljetek egy szakemberrel pl.egy orvossal hátha fog tudni segíteni.

Én ezt ajánlom.

2013. szept. 22. 07:52
 2/16 A kérdező kommentje:
vicces.. akkor az egész család kékpzeleg ? ..
2013. szept. 22. 08:01
 3/16 anonim ***** válasza:
Pontosabban hol laktok Tatabányán? ( Ha üzenteben megírod, azt megköszönném. :) Én is itt élek, hátha tudom melyik környékről beszélsz. Éreztem már pár helyen nyomasztó érzést. )
2013. szept. 22. 08:28
 4/16 anonim ***** válasza:
Ja, pontos cím nem kell, ne aggódj, csak környék. :)
2013. szept. 22. 08:29
 5/16 anonim ***** válasza:
55%

Ismerős A császár új ruhája cimű mese?

Mindenki látta a nemlétező ruhát aztán egy kisgyerek megtőrte az ,,átkot,,.

Nálunk a városba kb 10 évvel ezelött megjelent egy épület falán Szűz Mária a kis Jézussal. A város majdnem minden lakója azt látta (kb.10.000 ember) gyertyákkal vírasztottak az úgynevezett csoda előtt 2 éjszakát. Végűl kiderűlt,hogy nem csoda volt csak eltőrt vizvezeték ami beáztatta a falat és 3 napra már csak egy nagy csúnya folt maradt a falon.

Nem akarlak és nem is akartalak megbántani de szerintem valami olyant láttok ami nincs ott.

De ha megnyugtat akkor hívjatok ki egy papot és szenteljétek ki a házat,biztos megnyugszik a szellem.

2013. szept. 22. 08:59
 6/16 anonim ***** válasza:
deogy menj orvoshooz.figyelj én is látok szellemeket vagy hallom hogy valaki járkál fent az emeleten...de írok privit
2013. szept. 22. 12:48
 7/16 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem régen sok horrorfilmet néztél. A sztorid kicsit hasonlít a paranormal activity-re. Nem léteznek szellemek, démonok, ördögök. Ezért nem is láthatod őket. Találj ki más sztorit. ;-)
2013. szept. 22. 12:50
 8/16 anonim ***** válasza:
44%
nem hazudik -.-" annyira szánalmasak vagytok.mint ahogy jöttök azzal h jaj ti nem hisztek Istenben meg Jézusban. de persze ha jön valami rossz dolog egyből "Istenem segíts rajtam me teszek bármít" ennyit erről is..
2013. szept. 22. 12:56
 9/16 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó ^^ és reggel más dolgom is lett volna mint hogy szeriuntetek hamis sztorikat irjak XD egy anime közepén voltam XDD
2013. szept. 22. 13:03
 10/16 anonim ***** válasza:
jah xDD ilyenek...nem érdemes meg fogadni a tanácsukat... de egy a lényeg szellemek,angyalok,Isten,Jézus LÉTEZIK
2013. szept. 22. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!