Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Veletek már történt valami...

Veletek már történt valami hátborzongató léteznek szellemek?

Figyelt kérdés
légyszi értelmes válaszokat adjatok
2013. szept. 21. 10:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

2. velem még szerencsére nem történt ilyesmi.

3.olvasd el még egyszer.

ja és 3. bocs ha egy kicsit durva voltam xd

2013. szept. 23. 15:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Ok,akkor Én írok már normális választ!!! Ez velem pont tegnap történt.Jöttem haza a suli disco-ból.Láttam hogy az ablakból figyel egy csuklyás alak. Jó,azt gondoltam hogy hallucinálok.Aztán bejövök és csörömpölést hallok.Na akkor sz.rtam be igazán!
2013. szept. 25. 17:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Legközelebb ha suli disco lesz a barátommal megyek haza! :D
2013. szept. 25. 17:11
 14/18 Lenore Pein AsamiYuu ***** válasza:

Szia, velem mar tobb is tortent+ par megbizhato ismerosommel is. Leirom roviden es tomoren mindet. Eloszor a masokkal tortenteket irom le.

Elsonek egy most 15 eves lanyet: regebben egy volt baratnojehez sokat atjart, es sokszor latta NAPPAL az arnyakat ugy mozogni, hogy csak akkor mozogtak, amikor egyedul volt. A masik a tesoja, aki most 18 eves, o egy masik b.nojevel idezett szellemet szellemtablaval, es akkor valoban megideztek egy szellemet, mert az asztal lebegett, razkodott, stb, es NEM a labukkal csinaltak.. Masik egy huszoneves noveremmel joban levo csaladdal tortent meg (tobb is tortent, de csak erre emlekszem), ami spec. annyibol all, hogy a K.-i korhazba ment a legnagyobb gyerek akkor me'g 7 eves volt, na es az anyjaval ment a mamajukhoz, mennek a korterembe, amikor kineznek az ablakon es a korhaz udvaran a mamajukat lattak, aki integetett nekik, ok meglepodve mentek a korterembe kitudakolni, hogy mi van a mamajukkal, akirol kiderult, hogy aznap halt meg, akkor amikor ok a korhazba jottek.

Ezek lennenek a masokkal tortentek.. Leirok parat azok kozul, amik velem tortentek.

Elso: azzal a bizonyos csaladdal egy nap szellemet ideztunk, a jatek repulogep forogni kezdett, egy mini tornado keletkezett a haz korul teglakat repitve stb-t, majd atmentunk a szuleinkhez, es ok ott beszelgettek, mert elment az aram, en nem figyeltem rajuk es az ablakon lestem kifele, addigra a tornado vagy mi elmult. Agyilag nem ott voltam es a fuggonyon egy nofejet lattam. Hamar feltunt, hogy valami nem stimm es amint leesett mivan, akkor ranezek a beszelgetokre aztan vissza de a nofej sehol, ezutan par percre visszajott az aram.

Masodik: egy jobaratunknal voltunk este, mert lerobbant a kocsi, es a felnottek elmentek kitudja hova, mi 4en maradtunk gyerekek, en a kisebbel, tesom a nagyobbikkal hulyult, egyszer csak ugy dontottunk, szellemet idezunk, en meg a kisebbik meg is tettuk, pedig tesom meg a masik gyerek probalt lebeszelni minket..na mindegy.. Szoval az idezes utan elment megint az aram igy tesomek kimentek, hogy visszakapcsoljak, bejottek, mondta'k, nincs lecsapva, es utana kiderult, valahogy minden villanykorte kicsavarodott... Ott is ahol nem jartunk.. Majd raneztem az orara es pont ejfel volt.. Me'g folytatom.. Telorol nem konnyu.

2013. okt. 2. 19:59
 15/18 Lenore Pein AsamiYuu ***** válasza:

No, akkor folytatom.. Miutan raneztem az orara ugy dontottunk, hogy alszunk, es majd visszajonnek a felnottek, amikor akarnak. Bekapcsolva hagyta'k a tvt, de eleg hamar elaludtunk, de en rosszalvo leven hamar felkeltem es amikor kinyitottam a szeme egy fekete kez volt a feje' felett es kozeledett hozza, ijedtemben a takaro ala bujtam.. Aztan semmi se tortent, de amikor en felkeltem, me'g mindenki aludt javaba, szoval ok nem lehetettek.

Harmadik: ez viszonylag eleg kicsi koromba tortent, de egy ember alaku teljesen koromfekete testtel rendelkezett es zoldes lilas aura vette korul azt a valamit korul es kovette a papamat..

Ennyi eleg vagy irjak me'g?? Hidd/higgye'tek el, hogy ezek nem kitalaltak, mind megtortent es nem csak ennyi, hanem tobb is.

2013. okt. 2. 20:11
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
És mennyi narkót toltak az arcukba ezek az emberek?Amúgy szerintem ne írj többet mert a rengeteg helyesírási hibától a nagy része érhetetlen.
2013. okt. 22. 11:12
 17/18 Lenore Pein AsamiYuu ***** válasza:
Telorol nem tudok ekezetet irni! -.-
2013. nov. 9. 13:50
 18/18 balla bernadett válasza:

de amugy komolyan..

amig velem nem történtek ilyenek ense hittem el:)

de masfel eve kb meghalt a nagypapam es történtek furcsasagok..

pl:mentem ki a konyhaba es ott ült valaki kalapba:ooo..

meg a kistesomra vigyaztam 4 éves és tvztünk mondom a mesét nézd ne a falat és azt mondja de ott áll egy bácsi bácsi kiszaladtam a házbol..

lehet hülyének néztek de ez igaz:))

2013. nov. 18. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!