Szerintetek a baleset miatt van vagy csak bebeszélem magamnak? Ha nem akkor lehet, hogy bántani akar?
Sose hittem a szellemesdibe de pár hónapja láttam, hogy egy vonat elgázolt egy férfit és azóta furcsa dolgokat vettem észre.
A baleset után napokig rémálmaim voltak és szorongást éreztem.Aztán egyszer csak elmúlt..pont amikor anyukam azt tanácsolta, hogy menjek pszihológushoz.
Kb. egy hónap múlva egyedül voltam itthon és hallottam azt a hangot ahogy a vonat fékezett..de nem a fejembe hanem rendesen..csak sokkal halkabban, mint a valóságba.Az állomástól messze lakunk..a tv is szólt meg a kocsik hangjától amugy se hallatszik el hozzánk a vonatok hangja csak max.hajnalba. Nagyon megijjedtem.Sírni kezdtem és remegetem de egyik percről a másikra megszünt a félelmem.
Amikor elmondtam a szüleimnek azt mondták, hogy biztos beképzeltem.
Azóta többször is hallottam már mikor lefeküdtem, hogy valaki halkan sír..biztos, hogy férfi.De senki nincs a közelemben.Egyedül vagyok a szobámba mégis hallom, hogy valaki levegőt vesz mellettem.
Rettegek a vonatoktól azóta is.
Folyton hallom a csikorgást de mások nem.. tényleg pszihológus kénne vagy valaki van itt akinek nem kénne?
18/L
20/!!!!! "auratisztítással foglalkozik"
Na ez aztán a nagy baromság amit ajánlottál- orvosra van szükség ilyen esetben, nem pedig szélhámosokra!
AURA? ez egy hindu baromság, egy primitív nép kitalációja mert nincs ilyesmi az emberen se körülötte.
lélek energiája van az embernek de a külső az lefércelt a testhez. S nem szabad mindenféle szélhámosnak megengedni annak még érintését se, mert nem letisztítják általában hanem ellopják az erejét!
Kérdező menj pszichiáterhez vagy egy jó pszichológushoz. aztán pedig próbáld meg megtanulni a saját lelkedet használni arra, hogy lesimítsd és kitöröld a kórós félelmeid keltette feszültségeket.
A lélek szálon keletkezik a gondolatunk nem pedig az agyban. Az agy csupán a memóriájával a fantáziát, és az időt segít megteremteni. De a gondolat maga a lelkeden születik. Ha a gondolatban elképzeled a tenyeredet, és azzal végig simítod a fejedet körben majd beljebb is a agykéreg felszínét és csak odafigyelsz, nem gondolsz másra, akkor lesimítod a félelmeidet kiváltó feszült gondolati emlékeidet az agy- memóriából.
Ez az öngyógyítás és biztosabb mint bármi szélhámosság ezzel szervi, de lelki betegséget, megrázkódtatást, fájdalmat lehet gyógyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!