Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek a baleset miatt...

Szerintetek a baleset miatt van vagy csak bebeszélem magamnak? Ha nem akkor lehet, hogy bántani akar?

Figyelt kérdés

Sose hittem a szellemesdibe de pár hónapja láttam, hogy egy vonat elgázolt egy férfit és azóta furcsa dolgokat vettem észre.

A baleset után napokig rémálmaim voltak és szorongást éreztem.Aztán egyszer csak elmúlt..pont amikor anyukam azt tanácsolta, hogy menjek pszihológushoz.

Kb. egy hónap múlva egyedül voltam itthon és hallottam azt a hangot ahogy a vonat fékezett..de nem a fejembe hanem rendesen..csak sokkal halkabban, mint a valóságba.Az állomástól messze lakunk..a tv is szólt meg a kocsik hangjától amugy se hallatszik el hozzánk a vonatok hangja csak max.hajnalba. Nagyon megijjedtem.Sírni kezdtem és remegetem de egyik percről a másikra megszünt a félelmem.

Amikor elmondtam a szüleimnek azt mondták, hogy biztos beképzeltem.

Azóta többször is hallottam már mikor lefeküdtem, hogy valaki halkan sír..biztos, hogy férfi.De senki nincs a közelemben.Egyedül vagyok a szobámba mégis hallom, hogy valaki levegőt vesz mellettem.

Rettegek a vonatoktól azóta is.

Folyton hallom a csikorgást de mások nem.. tényleg pszihológus kénne vagy valaki van itt akinek nem kénne?

18/L

2013. szept. 16. 21:43
1 2 3
 11/21 Napkiraly ***** válasza:
ha máshol alszol akkor is hallod?
2013. szept. 17. 22:01
 12/21 A kérdező kommentje:

Mamánal pl. nem.

De a tesóm szobájába igen. Legelőször a vonat fékezést pedig a konyhában hallottam. Nem csak este jön elő.De mindig itthon...

2013. szept. 17. 22:43
 13/21 Napkiraly ***** válasza:
Akkor valószínűleg tényleg hallasz valamit. Én pl 10 kilométerre lakom a legközelebbi vasútvonaltól, mégis szoktam hallani a vonatkürtöt és ahogy zakatol. Lehet vonatot és állatokat hallasz. Ha "kísértet" sírna, akkor az követne
2013. szept. 17. 22:51
 14/21 anonim ***** válasza:

Na, ezt hívják poszttraumás stressz szindrómának.

[link]

Menj vele orvoshoz, kapsz rá gyógyszert és elmúlik. De ezt kezelni kell.

2013. szept. 18. 13:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezt hivjak poszt-traumas stressznek. Lenyeg, hogy az agyad nehezed dolgoz fel valami szornyuseget. Depresszio, hallucinacio, szorongas, stb jar vele. Pszichologus tud segiteni.
2013. szept. 20. 14:47
 16/21 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos vagy hogy megköszönted mindenkinek, de szerintem túl hasznos válasz nem érkezett, ugye részemről sem.

Ha ilyen komoly a dolog akkor mindenképp érdemes szakemberhez fordulnod és elsősorban nem pszichológust javaslok. Nem hiszem hogy poszttraumás stresszől van szó, de azt sem hogy megszállásról (habár ez a legesélyesebb), de ezt csak akkor vonzhattad be ha megrendültél és annyira legyengültél hogy volt esélye rádszállni. Ha tényleg ilyesmi történet akkor saját magadata kellene erősítened, mert ha gyenge vagy akkor bármilyen negatív erő is játszadozhat veled.

Te magad is el tudod mulasztani, de a mivel elég fiatal vagy és nem jártas a témában ezért javaslom hogy keress vkit. Én hirtelen nem tudok mondani embert, bár Kovács Magyar András és az alkalmazottai, akik hozzáértőek, foglalkoztak ilyenekkel, keress rá youtubeon, de nem tudom mi van vele manapság.. Az biztos hogy hatékony lenne.

2013. szept. 20. 22:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Tényleg menj orvoshoz. Úgy látszik lelkileg nagyon megrázott téged-- ezt ki kell valakivel -aki a gondolataidat helyre tudja tenni - beszélni. Erre valók a pszichiáterek.Az nem jó jel ja a szobádban is hallucinálsz-- mert ez már azt jelenti!!
2013. szept. 22. 23:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Szia, meg mondod merre laksz? Nem kell pontosan csak kb, én is debreceni vagyok és elég messze vagyok a vasúttól meg az állomástól mégis lehet hallani a vonatot mikor fékez meg az állomáson lévő hangos bemondó előtti hang effektet. Ja és én is ott voltam a bizonyos esetnél..
2013. okt. 15. 13:02
 19/21 A kérdező kommentje:
Bánkon. Erre nem jár vonat és senki se hallotta egyszer sem rajtam kívül itthon, a balesett előtt én se hallottam. De heti 2x járok most már pszihologushoz.Bár, semmit se segített eddig.
2013. okt. 18. 15:01
 20/21 anonim ***** válasza:

Szakember alatt én nem pszichológust értettem, hanem olyat aki ért a témához.

Ha fel tudsz menni Budapestre 1-2x akkor keress rá Lamech-re. Vagy a környékeden ha látsz szimpatikus embert aki auratisztítással foglalkozik akkor ő is jó lehet eleinte. De az fontos hogy szimpi legyen neked.

2013. okt. 30. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!