Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy itt van?

Lehetséges, hogy itt van?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon fontos ember az életemben,aki már nincs jelen.Pár napja néztem a videojit stb... és arra gondoltam bár csak itt lenne velem és az nap láttam valami árnyékot mintha ő lett volna az..és azota mindennap vele álmodom.és össze voltam törve ,de amiota ezek a "jelek" történnek körülöttem úgy érzem mintha itt lenne melletem és segítenne engem azota már nem fáj úgy ha a suliban bántannak és sokkal de sokkal de erősebbnek érzem magam lehetséges ,hogy itt van?

2013. szept. 15. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
15%

Nem nincs ott! És nem is lesz!

Nagyon vigyázz mert más van a "vonalban".

2013. szept. 15. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Több mint valószínű. Persze nem marad veled örökre, de sok lélek nem távozik egyből a földi síkról ha még 1-2 feladatot meg kell oldaniuk. Pl ha 1-2 embernek még kell segíteniük, vagy akármi feladat ami kapcsolódik ahhoz az életükhöz.
2013. szept. 15. 23:34
 3/4 anonim ***** válasza:
A lélek igenis létezik! Az élet nem ér véget a halállal. Akik meghaltak örökre létezni fognak, csak kérdés, hogy milyen állapotban (menny, pokol). Sok lélek segíti életben maradt szeretteit a túlvilágról, de csak azok, akik jó helyre kerültek.
2013. szept. 18. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Előző! Ebben miért vagy olyan biztos? A lélek csak egy rég megdőlt elmélet volt, amelyet azért találtak ki, hogy megválaszolják a személyiség, vagyis a "lelkivilág" kialakulását.

névte2en

2013. szept. 18. 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!