Miért ne nézzek éjszaka (vagy éjfélkor) a tükörbe?
Figyelt kérdés
Ma hallottam, hogy sok faluban él az a hiedelem, hogy éjszaka, a sötétben nem érdemes a tükörbe nézni, és érdemes letakarni azt, mert állítólag átjáró egy másik dimenzióba/világba. Mennyire igaz ez, vagy csak félelemkeltés (úgy mint slenderman), mert ha igaz, akkor nem szeretnék éjszaka egy fura alakkal találkozni, vagy furákat tapasztalni. Ezt hallottam a falu öregeitől (Borsod megye).2013. szept. 12. 21:04
11/17 anonim válasza:
Na ezért hívják Borsodot "Sötét Borsodnak".
12/17 niggamaci válasza:
megis miert tudnank atmenni egy masik dimenzioba egy egyszeru ember altal keszitett gyari tukron? :D ez hulyeseg ahogy van
13/17 anonim válasza:
14/17 anonim válasza:
Hát amióta én is láttam a Tükrök c. filmet azóta én sem merek éjjel belenézni. Van hogy ha kimegyek éjjel pisilni nem csukok nagy villanyt hogy ne zavarjam a többieket, kintről beszűrődnek a fények, de mikor mosom a kezem van hogy belepillantok a tükörbe hát el is kapom gyorsan a fejem, mert mi van ha valami szellem áll mögöttem és ott meglátom. Brrrrr... :)
15/17 anonim válasza:
én szinte egész nyáron mikor buliba készültem mindíg megnéztem magam este a tükörbe, sőt mikor hazajöttem akkor is belenéztem és semmi sem történt. volt hogy éjfél körül értem haza, mert technikai okok miatt elmaradt,akkor is belenéztem és akkor se történt semmi
16/17 anonim válasza:
én ha éjszaka felébredek és kimegyek a fürdőszobába pisilni akkor gyakran belenézek a tükörbe.. eddig még nem történt semmi ...
17/17 anonim válasza:
Atyám mennyi amatőr azért ne nézz a tükörbe éjfélkor, mert akkor már alvás van. hülye lennék azért fennmaradni éjfélig, hogy bamuljam a tükröt. bamulja csak nyugodtan, aki akarja, de ne csodálkozzon, ha reggelre karikás lesz a szeme.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!