Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kiváncsi vagyok hogy tényleg...

Gialia kérdése:

Kiváncsi vagyok hogy tényleg igaz e az az állitás hogy a boszorkányok csak 13 éves korban kapják meg az erejüket? Mert nálam vannak jelei csak azt nem tudom hogy akkor most ha betöltöm a 13 at tényleg boszi leszek mert konkrétan varázsolni nem tudok.

Figyelt kérdés

2013. aug. 20. 20:03
1 2
 11/16 anonim válasza:
sziaa :) én is 13 leszek februárban csak nekem sokkal több ilyen van pl. mondom :barcsak találnék egy pár zokni kinyitom és a kezembe esik a megérzéseim mindig beválnak stb. nem tudom hogy létezik e xdd ;)
2013. nov. 24. 20:46
 12/16 anonim válasza:
Ennyit tudsz?! Hahh, én csak radírt tudok lebegtetni, meg álmomban meglátom a jövőt...
2014. jan. 15. 19:21
 13/16 anonim válasza:
Amúgy galia, ha találsz tanárt, szólsz? Nekem is kéne tanulni, vagy avatáson részt venni... vagy már késő? Dec. 18. Voltam 13. A nap egy rémálom volt!!!Szóval szólj!
2014. jan. 15. 20:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia! Majd szólj nekem is!
2014. ápr. 8. 18:33
 15/16 anonim ***** válasza:
13 évesen nő ki az első fanszőr és evvel arányosan fejlődik ki az erőd is !
2014. ápr. 8. 18:37
 16/16 anonim válasza:

Tudom hülyeség de én a halált látom meg vagyis inkább képeket látok néha csak így beugranak..látom a helyszínt, érzem a fájdalmat. A gyászt utána temetést mindent...a nagymamám halála előtt egy héttel kb. E

éreztem először..aztán most jópár hónappal később az egyik barátnőm halálát láttam képekben..mint egy látomást vagy nem tudom..ez nem volt olyan konkrét meg még semmi nem történt (ne is) de elég bizarr volt egy hónap múlva leszek 13 de nem nagyon van szerintem összefüggés de azért gondoltam leírom..

2014. máj. 3. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!