Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezik a figyelő lény?

Létezik a figyelő lény?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják hogy nem sokan meg hogy igen. Most melyik az igaz?

2013. aug. 15. 13:57
1 2
 11/17 anonim válasza:
Amire te gondolsz az a La Chupacabra. :D Én ilyen hülyeségekben nem hiszek. :D Majd ha látom, akkor talán elhiszem.
2013. aug. 17. 23:29
 12/17 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a Figyelő Lényről kérdezett utolsó kettő, nem a Zsidajok Istenéről. :3
2014. febr. 7. 16:50
 13/17 anonim ***** válasza:
11-es az El Chupacabra amiről írtál, az létezik, egy cuki lény Dél-Amerikában találtak 1-egyet :D
2014. ápr. 20. 16:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves4-es válaszoló!

Az első kép egy hamisítvány.

A második egy gereblye.

2015. jan. 3. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Látom sok az értelmes hozzászóló. Asztralis figyelorol tudok. Tehát semmiképp sem fizikai megnyilvanulasban értendő entitasrol beszelek. Történtek velem érdekes dolgok, megernek egy egy misét... Figyelovel kapcsolatosan kettő esetem volt. Elég rossz alvó vagyok, ezért sűrűn fent vagyok az éjszaka folyamán. Történt két hónapja, hogy ebredeztem. Egyszeriben kipattant a szemem a remulettol, meg soha nem éreztem hasonlót. Konkrétan úgy éreztem, hogy van valaki, akarom mondani valami a hátam mögött. Minden egyes porcikamban ott volt a borzalmas félelem erzet. Ekkor jött az érzés, hogy én bizony megdordulok és megnézem magamnak. Igen ám, de nem bírtam megfordulni. Ehelyett közelebb bujtam a falhoz és egy szempillantás alatt elaludtam. Ebben nem is lenne semmi abszurd, azonban ha félek, nem tudok visszaaludni - forgolodok, és általában felkelek feloltani a villanyt. Másnap reggel értetlenül gondoltam vissza az esetre. Rá egy hétre, ugyanaz a borzalmas érzés ébreszt. Ismét meg akarok fordulni - azonban lebenulok, nem bírok megmozdulni. Aztán megint azon kapom magam, hogy akkor inkább bentebb huzodom a fal felé, ami sikerül minden nehézség nélkül, aztán kepszakadas. Nem hagyott nyugodni a dolog, hogy ez másodszor is megtörtént. Beszéltem egy latoval fb-n, azt mondta, figyelonek hívják, és amikor álomba ringat, akkor hipnotizal. Több ismerősöm pedzegette már hogy figyelik az emberiséget asztrál síkon keresztül. Hát, ez kőkemény igazság.
2015. dec. 10. 21:01
 16/17 anonim válasza:
Az előzőnek: ez egy sima alvásparalízis volt :) ami ártalmatlan dolog, nézz utánna, youtube n Dani tudatos nak van egy jó videója erről
2016. júl. 22. 13:52
 17/17 anonim válasza:
Nem.
2016. aug. 31. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!