Szellemvadászatra milyen kellékek kellenek?
Figyelt kérdés
Csak kérdezem már vadázstam!2013. aug. 14. 17:12
1/10 anonim válasza:
Ha tudod, akkor minek kérdezed? Én amúgy sörétes puskát, lepkefogó hálót, néhány üveg savanyúuborkát, és egy laptopot szoktam vinni. Ja és a neutrínós-hűmicsodaizé okkultációs generátort a laptopomhoz, mert nem működik aksiról mióta lecsaptam vele egy badacsonyi rozmárembert.
2/10 A kérdező kommentje:
ÚGYÉRTEM KELLÉKEK NÉLKÜL!!!Te is egy Humor kategóriába való vagy!
2013. aug. 14. 17:31
3/10 anonim válasza:
"ÚGYÉRTEM KELLÉKEK NÉLKÜL!!!" Ezt muszáj volt? -.-"
4/10 anonim válasza:
Ne várj értelmes választ, hogy ha nm vagy képes moderálni magad.
5/10 anonim válasza:
Legalább 3 jó minőségű kamera(lényeg,hogy sötétben is használható legyen),mikrofon(nagyon érzékeny),néhány program számítógépre,,néhány műszer amely egy adott helység hőmérséklet és elektromos terét méri.
6/10 Farkas András D. válasza:
Az előző válaszoló jól írja, én még hozzáírnék egy régi kézi rádiót, állítólag az interferenciát meg lehet vele állapítani, fém tárgy, és egy tükör is jól jöhet, gyakran abban látják őket.
7/10 anonim válasza:
Meg vigyél pár LSD bélyeget, miután elfogyasztod őket, nem csak szellemekre, de minden másra is tudsz majd vadászni.
8/10 anonim válasza:
Ajánlom a Supernatural c. sorozatot. Hasznos is lehet ilyen szempontból, meg kellemesen szórakoztat is.
10/10 anonim válasza:
kellékek nélkül hogyan vadásznál?
két kezeddel próbáltad elkapni a grabancukat? retard
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!