Milyen kellékek kellenek ahoz hogy géllakkozak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 10:32
1/9 anonim válasza:
Elég sok minden: zsírtalanító, alapozó lakk, színes lakk, fedőlakk, UV lámpa, narancsfa pálca, zseléfixáló oldat, erős aceton a zselé leáztatásához, ha már lenőtt. Azt hiszem ennyi. Nem vagyok profi, de beszereztem ezeket és magamnak csinálom, csak bele kell jönni. Csak akkor vágj bele, ha nagyon türelmes vagy!
2/9 anonim válasza:
zsírtalanító, tapadást elősegítő, + maga a gél lakk.
ezen kívül lámpa, narancsfa pálca, ecset, reszelők.
3/9 A kérdező kommentje:
Türelmessnek türelmes vagyok...van olyan oldal ami leirja hogyan kell ezeket csinállni?
2013. jún. 13. 11:00
5/9 anonim válasza:
Mondjuk azért, ha soha nem volt a körmödön géllakk, érdemes elmenni először körmöshöz, hogy hogyan csinálja, megfigyeled, aztán könnyebben fog menni otthon. Jobb, ha látod egyszer élőben, mint leírás alapján csinálni.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem ugya. ugy kell mint a sima körömlakkot?
2013. jún. 13. 11:41
7/9 anonim válasza:
Négy réteg lakkot viszel fel, ha nem láttad még soha milyen vastagságban kell, akkor egy nagy bumszli lesz belőle. Nagyon vékonyan kell kenni, előtte a bőrt szépen letologatni, eltávolítani a bőrdarabkákat. Arról nem is beszélve, hogy baromi drágák a cuccok hozzá, a kezdő szett egy húszasból jön ki kb., ezért jobb megnézni, hogy csinálják, hogy egyáltalán lesz-e kedved ezzel foglalkozni. Ha belejössz magadnak kb. egy óra alatt tudod majd elkészíteni.
8/9 anonim válasza:
így van, először nézd meg. ez úgyis olcsóbb, mint a műköröm. kb. 2000-2500 ft.
én azért nem vágtam bele, mert egy márkásabb gél-lakk 3000 ft felett van, és nyilván váltogatnám a színeket mondjuk 3 hetente, olyan gyakran meg nem tudok ennyit adni egy lakkért, mikor a drogériákban a gyönyörű színes lakkok 500 ft körül vannak.
a lámpa menniybe kerül?
egyébként a gél-lakkot nem lehet leáztatni, csak lereszelni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amit le lehet áztatni, az a shell-lac.
9/9 KörmösMagenta válasza:
Szia!
Az utolsó kommentre reagálnék, a géllakkot igenis le lehet áztatni! Minden vendégemnek oldószerrel szedem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!