Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen kellékek kellenek egy...

Milyen kellékek kellenek egy műkörmös tanfolyamhoz?

Figyelt kérdés

Megpróbáltam telefonon érdeklődni a tanfolyam felől,de nem volt túl segítőkész a hölgy,így itt szeretnék kérdeznie pár dolgot,hátha akad olyan aki jártas ezekben a dolgokban.

Mennyibe kerül a kezdőcsomag?Ez mit tartalmaz?

Milyen gépek kellenek?Mennyibe kerülnének összesen a kellékek?(kb.)

2011. ápr. 3. 18:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindkét szakmunkás bizonyítványt megszerezhetik a tanulók, csak két vizsgát kell tenniük.

Az új tandíj Pedikűrös szakma esetén: 67.500 Ft ( csak a képzés árát tartalmazza )

+ vizsgadíj: 28.000 Ft

Tanulócsomag: 27.830Ft ( csatoltam leírást várható árakkal, minimális változás előfordulhat)

tanuló egységcsomagon kívüli készlet ára: 6980 Ft

Összesen : 130.310 Ft

A gyakorlati órák elkezdésének a feltétele egy orvosi alkalmassági igazolás. ( 7000 Ft a díja, melyet az orvosnál kell kifizetni, akit mi is tudunk ajánlani)

Manikűr, műkörömépítő kézés tandíja: 67.500 Ft

( csak a képzés árát tartalmazza )

vizsgadíja: 28.000 Ft

tanulócsomag ára: 33.660 Ft ( levelemhez csatolok egy leírást várható árakkal, minimális változás előfordulhat)

tanuló egységcsomagon kívüli készlet ára: 6980 Ft

Összesen: 136.140 Ft

Mindkét tanfolyam elvégzése esetén a tandíj 95.000 Ft, és a tanítási idő körülbelül 4 és fél hónap.

A vizsgadíjat pedig kétszer kell kifizetni külön a pedikűrös és külön a manikűr-műkörömépítő szakmára vonatkozóan.

Részletfizetés esetén az első nap 50.000 Ft-ot kell fizetni. A fennmaradó részt hónapokra lebontva a tanítási hónapok végéig kell kifizetni.

Remélem tudtam segíteni!

Jelentkezni a jelentkezési lap elküldésével lehet!

A jelentkezési lapot az alábbi módokon juttathatod el hozzánk:

Személyesen, irodánkba leadva

Hétköznap 8.30-17.00-ig az Elite Cosmetix KFT.-nél, 1085 Budapest, József krt. 44. szám alatt

9.000.- Ft regisztrációs díj helyszínen történő megfizetésével. (a regisztrációs díjat a tandíjba beszámítjuk)

Postán:

9.000.- Ft postai csekken (a képzés helyszínére, Elite Cosmetix KFT.-nek címezve) történő megfizetésével és a jelentkezési lap elküldésével

2011. ápr. 3. 20:05
 2/2 anonim ***** válasza:
A pontos listát mail-ben tudom küldeni.
2011. ápr. 3. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!