Hol találhatnék magamnak körömmodellt műkörmös tanfolyamhoz?
Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 17:19
1/8 anonim válasza:
Hát pl. ha leírod, merre laksz... :) Én szívesen mennék körömmodellnek.
2/8 anonim válasza:
Én is!:)
Sőt szerintem a nők 90%-a!
3/8 A kérdező kommentje:
bp-i vagyok :)
2009. jan. 19. 18:31
4/8 anonim válasza:
Én is szívesen segítenék,csak mondd meg mikor és hol =)
5/8 anonim válasza:
én is segítenék, ha gondolod, dobj egy e-mailt :) tök jó lenne :) Puszi
6/8 A kérdező kommentje:
sziasztok csajok!
köszi a segítséget. előreláthatólag április.06-án indul a tanfolyam. Hétfő-Szerda-Csütörtök (15.00-19.00 óráig). Aki komolyan gondolta írjon emailt, fontos lenne hogy minden alkalommal ott legyetek. A tanfolyam időtartama 4-5 hónap. Tehát a nyár beleesik. Kérlek ennek függvényében írjatok. :) Ja és aki jön körömmodellnek avva jó lenne előtte megismerni egymást :)én 19 éves vagyok
Köszi mindenkinek
Szép hetet
2009. jan. 28. 11:13
7/8 anonim válasza:
Szia!
Tudsz abban segíteni,hogy hol lehet megtanulni és mennyiért,én is ezen gondolkodom:megéri manapság még ezt a szakmát kitanulni??Nincsennek sokan a piacon benne?
8/8 anonim válasza:
Manapság minden csaj, akit kicsit is érdekel ez a dolog,pl otthon folyamat festegeti magának, próbál mintákat is rákreálni körmös akar lenni :D mint pl én :P Talán mellékkeresetnek okés lehet, de csak ebből megélni...:S én egy egész szépségszalonra gondoltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!