Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vámpírok márpedig vannak?

Vámpírok márpedig vannak?

Figyelt kérdés
Segítségeteket priviben várom,kamuk hanyagoljanak, úgyis az első kérdésemnél bukta lesz nekik.Érdekel minden vámpíros sztori, történet. Kutatások, és annak eredményei.

2013. aug. 13. 20:21
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

Igen vigyázz!

Le fog pontozni! xD

-

Jaj,most erre mit is írhatnék? No kommentár.

2013. aug. 31. 21:25
 52/55 A kérdező kommentje:

A kérdező komoly kort megélhetett úgy 10-11 évet

-

-Akár csak a te feleleteidnek hasznossága:)

Nem vagy agyónra pontozva,de ne untass megkérlek:)

2013. aug. 31. 21:27
 53/55 Mómóka16 válasza:
Nem vagyok ideges csak utálom ha valaki hülyeségeket talál ki azért hogy ki tűnjenek a többi közül már bocsika de ez az igazság sorry de ez van.
2013. szept. 6. 22:58
 54/55 A kérdező kommentje:

Én meg utálom,ha valaki cinikus és másokat sérteget az ő beszűkült látó köre miatt.

Szóval ha valamit utálsz vagy épp nem tetszik ,akkor nem kell elolvasnod főleg nem kommentálnod ,mert szerintem abszolút nem volt rá szükségem,nem találtam hasznosnak.

Bocsi de ez van.)

2013. szept. 8. 15:01
 55/55 Risszaa válasza:
Szerintem nem lehetetlen hisz nagyon sok mindent nemt tudunk h mi van ezen a világon
2013. okt. 27. 12:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!