Vámpírok márpedig vannak?
Emberek hagyjátok, úgyse tudja senki meggyőzni a kérdezőt arról, hogy vámpírok nincsenek.
Amúgy meg a trollkodást hagyjátok rám, nekem az a hivatásom. Én vagyok a legtrollabb névtelen troll itt az ezotériában.
Akkor párodra akadtál nyuszifül, mert itt én vagyok a legnagyobb trollkodó nem pedig te!!!
Megkérnélek ne zörögj mert úgy tudom, nem vagy te papírzacsi ,hogy nekem recsegj!
Pusz pá.
Nyugi! Nem akarok veled veszekedni, de azért mégsem így kéne viselkedni.
Ha nagy troll vagy akkor az nagyszerű! Nem igazán ismerek sok trollkodó lányt. (De az egyik akit épp ismerek mindenkin túltesz. Most is meghajlok előtte! :D)
Nyugi! Nem akarok veled veszekedni, de azért mégsem így kéne viselkedni.
Ha nagy troll vagy akkor az nagyszerű! Nem igazán ismerek sok trollkodó lányt. (De az egyik akit épp ismerek mindenkin túltesz. Most is meghajlok előtte! :D)
Az klafa.
Az utolsónak pedig annyit,kicsit túl tettél magadon és túl cifráztad a dolgokat de aranyos vagy és megkérnélek valamire.Ne erőlködj mert azt a wc-n kell :) Hi Hi Hi erre mondanám,hogy nocsak ki beszél.Sory de nevet a vakbelem de még a májam is bele rezget az egész bélrendszerem a kacagásba az elöltetett túldramatizált írásodra! De próbálkozni mindig lehet ,az a gond ,hogy nem mindig és nem mindenkinek sikerül. Pusza:)
Igen vigyázz!
Le fog pontozni! xD
Ennyi trollt...mesét fogok írni.
A Trollkirálylány és a trolljobbágyok
Mómóka16 válasza:
Hü de meg ijedtem töled szánalmas vagy csak enyi és te csak ne ugas nekem meg a végén nagyon roszul jársz
-
Először is tanulj meg írni.
Másodszor,nem vagyok én mumus,hogy meg kéne ijedned,bár mindenki magából indul ki.Ne fenyegess mert ez már kezd viccesé válni és határsértővé. Mi van tán ideges vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!