Szellem lenne a házunkban? (Több lent)
Figyelt kérdés
Tegnap este éppen itt ültem a gép előtt és játszottam.A villany fel volt kapcsolva.Elkezdett pislákolni majd utána elsötétedett úgy 3 másodpercre.Utána újra föloltódott és láttam egy fekete árnyat elsuhanni mellettem.Körülnéztem és nem láttam semmit. 8 perc elteltével hátranéztem és egy fekete öltönyös fickót láttam ember volt nem Slender man!De előtte is történt ilyen.Éppen Zenét hallgattam a telómon aztán hirtelen kikapcsol vagyis újraindul és egy Ugyan olyan férfi volt kirakva háttérnek mint amilyet láttam !Amielőtt meg újraindult egy virágos!Most meg fuvallatokat érzek grr mi lehet ez?2013. aug. 8. 14:39
21/29 anonim válasza:
Mi a neve a drognak amit beszedtetek?
Én is akarok belőle!
22/29 A kérdező kommentje:
Hozzam szol fa**fej?
2013. aug. 13. 11:12
24/29 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el hogy mostanaba normalatlan emberek irkalnak. De amugy bocs csak ms mindenki kihoz a sodrombol
2013. aug. 13. 15:11
26/29 A kérdező kommentje:
XD
2013. aug. 13. 15:30
27/29 anonim válasza:
Kérdezô, a rejtélyes az j. (Bocsi az offért)
Lehet hogy léteznek szellemek, de ez az öltönyös kissé túlzás. Nem kételkedem abban hogy igazat mondasz, de szerintem túl rápörögtél erre a szellem témára és szimplán beképzelted. Persze ki tudja ;)
28/29 A kérdező kommentje:
Ige,mostanába,nézegetek ilyen témákat szóval lehet h a képzeletem játszik velem.
2014. júl. 15. 13:24
29/29 anonim válasza:
Léteznek ilyenek. Ha nem hallottam volna olyan esetről, mint amit a telefonos résznél leírtál, akkor nem hinném el ezt.
Ez egy gonosz szellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!