Szellem (ek) lehet (nek) a házban?
Tegnap előtt este (8.06) éreztem először egy furcsa kellemetlen (büdös) szagot a szobámban, nemsokkal ezután fürödtem, de utána is éreztem a szagot.
Aztán tegnap délután (8.07) a szobámban újra éreztem, később a szüleim szobájában is, vagy pont ott ahova mentem, de csak a házban.
A szag biztos, hogy nem tőlem származik, csak kíváncsi vagyok, hogy a szellemek jelenléte okozhat-e kellemetlen szagokat?
Igen, mert ha érzel egy büdös szagot az már BIZTOS, hogy természetfeletti...Nem vagyok ilyen téren tagadó fajta, de azért, ha már meglibben a függöny attól még nem fog megszállni az ördög. (magánvélemény, persze)
Lehet csőrepedésetek, vagy bármi más, amit amúgy nem vettetek észre, és szaga van.
Na kérdező, pont láttam egy ilyen videót. Nem tudom mi pontosan a címe de YouTube-n fent van. asszem
Szellemjárás - Írországban. És igen, ahogy említetted amelyik szagot utálsz a legjobban, elő tudja idézni. Némi tapasztalattal írom ezt. De lehet,hogy döglött "opossum" (angolul)
Döglött pulyka, opossum, és csőrepedés ki van zárva.
Ezt a szagot csak én érzem, a szüleim nem érzik, sem a húgom.
Vagy szellem van itt, vagy a szaglásom lett nagyon érzékeny.
Még ma reggel is éreztem, és eléggé zavar :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!