Szellem lenne a házunkban? (Több lent)
2013. aug. 10. 13:13
12/29 A kérdező kommentje:
Na elõször is. Nem kitáció. Másodszor.Nem gépem volt a háttér hanrm telón es nem hoszek a szellemekben de ez fura volt. És a háttér úgy nézett ki mint samara morgan majdnem. Állítólag meghalt itt a házunkban szívrohamban egy 46éves férfi és a lányához késxülõdött a kórházba. Koszonom a sok serto de hasznos kommenteket xD
A szellemek csak kapcsolatba akarnak lépni az élő világgal. Lehet, hogy az esetedben a lányával akar találkozni, vagy éppen azt akarja, hogy elmenjetek onnan. Próbálj vele kommunikálni, nem akar semmi rosszat. És ne félj. Nem fog bántani.
2013. aug. 10. 16:12
14/29 anonim válasza:
2013. aug. 11. 13:44
15/29 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a kommenteket.Ha nézitek a LifeNetWorkot a tvben vannak a relytélyes igazságok.Abban szoktak lenni szellemes történetek.Ma is volt ez és még lesz is mingy mek és nézem.Az első történet egy szellemvadászról szolt akik meg akartak keresni egy szellemet mert a helyi lakosok látták.Le videózták hogy látták a szellemet de a férfi nagyon dühös volt hogy videózzák és az nap este a tekercs filmel megfojtotta azt aki videózott.Amúgy abban halt meg az a férfi hogy megfojtotta a feleségét aztán magát is felakasztotta.Ez volt az első történetben és igaz volt.Érdemes nézni a LifeNetWorkot és benne a Relytélyes igazságokat mert ez papsas ellenőrzi hogy tényleg megtörténtek e.Tehát szellemek vannak.Amúgy még egyszer köszi hogy segítettetek.
9-es: te nagy Odaát FAN lehetsz:DD höhö én is az vagyok ugyanezt tanácsolom sok sikert a temetőbe:D
am szerintem csak kitalálta pedig én elégé hiszek a szellemekben meg a természetfeletti dolgokban..
ha meg mégis igaz nézz utána a neten lesz ott ezer féle megoldás bár én a helyedben tényleg sóval aludnék:)
amugy nemhiszem hogy bántani akarna akkor már megtette volna viszont olvastam olyat hogy seprüt kell tenni a bejárati ajtó elé keresztbe.. de tényleg nézz utána ki lakott ott előttetek. ha már irtad akkor elnézést nem olvastam el az összes kommentet. remélem picit segitettem:)ja meg azt is hallottam hogy ilyenkor nem szabad hogy érezze a félelmed és rá kell kiabálni hogy HAGY ENGEM BÉKÉN!!
2013. aug. 12. 21:34
vagy valami ilyesmi.. bár ilyenkor nem nagyon lehet nem félni szerintem.. de kipróbálhatnád meg vannak rituálék is bár az nem biztos hogy jo ötlet.. ha télleg valos amit irtál akkor nem biztos hogy jo ötlet a másik világgal szarakodni.. azt max végső esetben csináld. utolsó voltam csak véletlen elküldte:)
2013. aug. 12. 21:36
18/29 anonim válasza:
2013. aug. 13. 01:14
19/29 anonim válasza:
honnan tudod hogy pontosan 8 perc után fordultál hátra?
igy méred az időt?
2013. aug. 13. 01:30
Rajzolj egy pentagramát a fenekedre és menny ki táncolni a kertbe a kacsa tánc zenére és közbe meg üvőltőz .
2013. aug. 13. 02:43
Kapcsolódó kérdések: