Miért nem jutott senkinek az eszébe?
Figyelt kérdés
Tudom szelemet idézni tilos de hogy hogy nem jutott senkinek eszébe megidézni diana hercegnőt?2013. júl. 23. 12:20
2/7 anonim válasza:
Szerintem ő biztos eszébejutott már valakinek, de mi van Kiss Jolánnal aki egy faluban élt, a padon ücsörögve pletyizett a szomszédokkal, varrt, és kb csak az ismerősei tudják hogy volt. Vele mi van? Vagy Nagy Bélabá bányásszal?
3/7 anonim válasza:
"hogy hogy nem jutott senkinek eszébe megidézni"
- honnan tudod, hogy nem jutott senkinek sem eszébe??
Lehet, hogy csak elfelejtettek neked szólni, amilyen disznók, kitelik tőlük.
4/7 anonim válasza:
Ööö... Megpróbálták ezt a módot is, több "szakértőt" felkértek rá, de senki sem merte vállalni... Vajon ez mit bizonyít...?
5/7 anonim válasza:
Próbáld ki :D
Én idéztem úgymond csak akartam idézni szellemet,de nem jött össze,szerintem ez egy baromság.
6/7 anonim válasza:
baromság? ezt nézd meg, tényleg nézd meg:) ha már csak érdekel a téma azért is..
http://www.youtube.com/watch?v=9dN-0p41WEM&feature=c4-overvi..
7/7 anonim válasza:
Szerintem idézz meg egy helyesírás szellemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!