Léteznek természetfeletti lények? Szellemek, meg ilyesmik?
Szia!
Azt nem nagyon lehet tudni,mert még nem bizonyított tény,hogy léteznek.De én ennek ellenére hiszek bennük,mert velem már történt pár hátborzongató dolog,amire nincs logikus magyarázat.....És kérdezted,hogy lehet-e tőlük bármi bajunk?Hát nem feltétlenül....Az attól függ,hogy milyen fajta az entitás,mert hogyha mondjuk kopogó szellem,akkor kell tőle tartani,mert,a kopogó szellemek a legagresszívabbak.De ha csak egy sima kísértetről van szó,akkor nem igazán kell tőle tartani,mert az nem árthat senkinek.De ha netán mégis zavarna a jelenléte,akkor érdemes hívni egy szakértőt,hogy áldja meg a házat.
Remélem tudtam segíteni!
Léteznek!De nem csak szellemek!!!Valaki este(vagy valami)a telefonomban turkált és nem volt más itthon csak én meg apa és apa meg kint volt és nézte a tv-t!Ma észrevettem egy bizonyos kódot ami végén ez volt:Kulcs
Próbálgattam neveket odaírkálni,és amikor azt hittem nincs több ötletem....nem tudom hogy történt de beírtam a helyes nevet és elmentettem.Rögtön ott volt egy másik bejegyzés.Nevek köztük az enyém is és mellette számok.Alatta meg ez a felirat:RESSZKESSETEK TERMÉSZETFELETTI LÉNYEK!nem tudom hogy ez egy tréfa volt de engem nagyon megijesztett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!