Hogyan tudok kapcsolatba lépni Mihály arkangyallal?
Annyi,hogy az arkangyalokról sokat olvastam, meg az angyalokról is elég sokat tudok és indigó vagyok,meg persze vasárnapi napon születtem...Szeretnék valahogy kapcsolatba kerülni Mihály arkangyallal csak nem tudom hogyan.Ha meg lehet idézni,hogy?
Kérlek,segítsetek! Nagyon-nagyon megköszönném a segítségeteket!! :D
amit te keresel,az teurgia, avatatlan emberek számára elérhetetlen.
az a nem normális oldalak és emberek akik azt állítják, h kapcsolatba tudsz kerülni vmiféle őrangyallal, az mind hazudik.
ilyenkor magadnak beszéled be a dolgokat, h szól hozzád, a válaszokat csak az agyad gyártja.
amit te kérdeztél , az mágia, ráadásul, az egyik legmagasabb foka, műveléséhez, és megértéséhez, több évtized kell, kétlem, h te ezt rááldoznád, csak h tudj vele beszélni....
"indigó vagyok"
"Ez mit jelent?"
A szüleik (és saját maguk is) azt mondják rájuk, hogy különleges emberek. Pedig igazából ez majdnem olyan, mint egy fogyaték. (Lehet le leszek pontozva, de én ezt hallottam).
"indigó vagyok"
Ez mit jelent?
Azt jelenti, hogy szegény Sajátos Nevelési Igényű... vagy ahogy az előttem írták: Fogyatékos! X)
"...megcsinálsz egyhuzamban 120 tártkezes fekvőt."
Nekem bőven elég lenne 90 fekvőtámaszt lenyomnom egyhuzamban és merem állítani, hogy a szentek és az angyalok egész kórusát meglátnám! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!