Hogyan tudok kapcsolatba lépni Mihály arkangyallal?
Annyi,hogy az arkangyalokról sokat olvastam, meg az angyalokról is elég sokat tudok és indigó vagyok,meg persze vasárnapi napon születtem...Szeretnék valahogy kapcsolatba kerülni Mihály arkangyallal csak nem tudom hogyan.Ha meg lehet idézni,hogy?
Kérlek,segítsetek! Nagyon-nagyon megköszönném a segítségeteket!! :D
Az angyalok nem hagynak el bennünket, ők a mi szellemi vezetőink és óvó erőink, akik személyes küldetésünk beteljesítésében is segítségünkre vannak.
Szeretnéd meghívni az angyalokat az életedbe? Esetleg még kétkedsz, de kíváncsiság bujkál benned? Miért ne tapasztalhatnád meg te magad is az angyali segítséget?
Hívd, keresd az angyalokat!
1. Ha szeretnéd az angyali energiákat behívni az életedbe, helyezz el angyalszobrokat munkahelyeden vagy otthonodban, ezek biztosítják a gondoskodó energiát számodra. Használd ki ezeket az ünnepi pillanatokat, vedd magad körbe minél több angyalfigurával, fogadd el segítségüket!
2. Ha meditálsz, szívesen vagy és lehetsz egyedül, helyezz el abban szobában, ahol ilyenkor tartózkodni szoktál egy angyalt ábrázoló képet. Megtapasztalod, milyen nyugalmat és oltalmazó erőt közvetít feléd.
3. Írj levelet az őrangyalodnak! Kisgyerekek is nagyon szívesen írnak különféle leveleket az ünnepek során a Mikulásnak, Jézuskának illetve az angyalkáknak. Ne nevesd ki ezt a szokást, inkább gondold át, te mit kérnél a saját őrangyalodtól?
Keress egy nyugodt zugot, és egy hófehér papírra írd le személyes üzenetedet az őrangyalodnak. Engedd, hogy a gondolataid és érzéseid szabadon vezéreljék írásodat, hiszen ezt csak ti ketten fogjátok ismerni.
Ne feledd, ez az üzenet segíthet abban, hogy találkozhass vele!
Ha kész az írás, akkor tedd borítékba, ragaszd le, majd égesd el a levelet, és szórd szét a hamut a szélben!
4. Mondj egy imát őrangyalodhoz! Több –akár gyerekeknek szóló- imát is elmondhatsz, a kapcsolatfelvétel reményében. Íme egy esti, katolikus imádság:
Ó édes Istenem,
Hálát ad most lelkem,
Hogy egész napon át
Úgy szerettél engem.
Bánom sok vétkemet,
Szent Fiadnak vére
Mossa meg kegyesen
Szívemet fehérre!
Virrasszon felettem
Gondviselő szemed,
Kérlek, óvd ez éjjel
Testemet, lelkemet.
Szűzanyám, s őrangyal
Legyetek énvelem,
Ha ti rám vigyáztok,
Nyugodt lesz éjjelem. Amen.
Természetesen nem fontos konkrét, leírt imát elmondanod, egyszerűen csak kérj segítséget a saját szavaiddal őrangyalodtól, hogy találkozhass vele.
5. Figyelj az álmaidra
Őrangyalod akár álmaidban is felbukkanhat, és üzenhet neked. Célszerű ilyenkor rögtön ébredés után lejegyezni mindazt, amire emlékszel, hogy később újra át tudd gondolni, és hasznosítani bírd a tapasztaltakat...
Ne feledd: mindehhez csak annyi szükségeltetik, hogy nyisd ki a szíved és az elméd is, szánj időt a kapcsolatfelvételre, így különleges pillanatokat élhetsz át! Egy idő után megtapasztalod, hogy egyre több üzenetet fogsz kapni!
12-es.
Mi a faszomért szólod le más vallását.
Dugj fel magadnak egy kaktuszt!
Ha ezt most nekem írtad el kell,hogy szomorítsalak.
Mert nem keresztény,hanem sátánista vagyok.
De nem nézem jó szemmel,ha valakinek a "vallását"
leszólják.
Bár én is ezt gondolom a keresztényekről, olyan szentek mint a keresztesháborúk.
HahH.....nagyon vicces!
Szerintem kettőnk közült te vagy a gyökér :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!