Veletek is volt már ilyen? Slender Man figyel? (többi lent)
Sokat olvasgattam Slender Man-ról és azt is írták,hogy ha sokat gondol rá az ember akkor azt megérzi...Mostanában úgy érzem,hogy figyel engem és ugye mostanában sokat gondolok rá.Kezdek besz**ni,mivel 13 vagyok...
Veletek volt már ilyen?Tudtok segíteni,hogy mit csináljak?
Nem baj,ha szkeptikusok is írnak,de akkor valami vicceset,lécci :D
Lebuktam...
Légyszíves ne nézz be a szekrénybe, akkor nem tudok honnan kukucskálni éjjelenként.
Komolyan egy olyan izé létezésében hiszel, akinek nincs szeme se szája se orra, mégis mindig elegánsan fel van öltözve? :) Még menni se bír, csak egy helyben áll :) Én csak a játékból ismerem a SlenderManust, ahogy szerintem rajtam kívül szinte mindenki más is.
Szóval ha én leírom hogy ha sokat gondolsz egymillió dollárra, akkor az egymillió dollár megérzi, és az öledbe pottyan...inkább gondolj arra az egymillió dollárra...ugyan nem fog öledbe hullani, de ha mégis, kellemesen csalódsz, ja és akkor kérem a részem :)
"Mostanában úgy érzem,hogy figyel engem és ugye mostanában sokat gondolok rá."
Azért parázol, mert ezen jár az eszed. Ez olyan, mint aki horrorfilm után fél lefeküdni. Saját magadat paráztatod, slenderman nem létezik, egy kitalált figura.
Bocsi, húgi :D Ennyi idősen én is féltem tőle. Csak egy évet fejlődtem, és rá jöttem h mekkora baromság volt.
Mármint félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!