Melyikre van a legtöbb esély, hogy léteznek?
Szellemek
földönkívüliek
Démonok
Na erről beszéltem... Semmitek nincs, csak a nyamvadt kis téveszméitek, amivel az unalmas kis életeteket próbáljátok feldobni.
Nekem - el kell keserítselek titeket - nincs szükségem ilyenekre. :)
Tudnék neked linkelni, de miért ?
Majd 80 évesen rávághatsz az unokáid szájára, ha azt mondják "papa mindjárt meghalsz, és megszűnsz létezni" Te meg beszélheted majd akkor, hogy élsz még tovább is, de hiába. J ó tanáruk volt. Mindenki azt kap, amit akar, és látom te megakarsz szüni létezni.
Van bizonyítékod hogy nem léteznek ? Ülj le fiam egyes.
24-ES! Maradj már még te voltál a legértelmesebb:)
Na látjátok milyen ostobák vagytok... Összekeveritek azt, hogy mi az igazság, azzal, hogy mi az amit igaznak szeretnétek hinni.
Szerintetek nagyon szar dolog lehet megszűnni a halál után, ezért tutira léteznek szellemek és ti is majd örök időkre kísértetek és bejártok a női zuhanyzóba... Hát elárulom gyerekek ez nem így lesz... :)
Másrészt ti állították azt, hogy vannak szellemek, nektek kell bizonyítani, én max ezeket cáfolhatom meg szépen sorban.
Az, hogy nincsenek szellemek nem az én állításom, hanem az alapfelállás, ugyanis akármerre is nézegetek itt az irodában sehol nem látok elsuhanó szellemeket...
Földönkívüliek biztos, hisz kizárt hogy az univerzumba csak mi lennénk.
Szerintem szellemek is léteznek, én legalább is hiszek bennünk, hisz több fura dolog is történt velem is és ismerőseimmel is e kapcsán..
A démon pedig ahogy az előzőekben is elhangzott a "gonosz szellem" :) szóval igen, szerintem a démonok is léteznek
"Szerintem szellemek is léteznek, én legalább is hiszek bennünk, hisz több fura dolog is történt velem is és ismerőseimmel is e kapcsán.."
Ja, ha fura dolog történt veletek egyszer kétszer, az egyenesági bizonyítéka a szellemeknek.
Ha meg büdöset fingik az ember, akkor tutira vannak démonok, mert angyalok nem hagynák ezt a kellemetlenséget, ugye?
LoL...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!