Melyikre van a legtöbb esély, hogy léteznek?
Szellemek
földönkívüliek
Démonok
Miért is?
Mit nyerek azzal, ha hiszek, mit vesztek azzal, ha nem?
The Thevil(vagy ki D:)
Ha nem tetszik, ne olvasd. Honnan tudod, hogy mi vagyunk az egyedüli lények az óriási Univerzumban, vagy azon túl? Érdekelne...
A szellemek is mindenképpen léteznek.
Jézusom...
Ide csak logikailag alultápláltak járnak?
"Ha nem tetszik, ne olvasd."
Nem azt mondtam, hogy nem tetszik, hanem hogy nincsenek ilyen lények.
"Honnan tudod, hogy mi vagyunk az egyedüli lények az óriási Univerzumban"
Ezt egy szóval sem mondtam, sőt, mint írtam, nagyon valószínű, hogy idegenek léteznek. Attól még nem valószínű, hogy gyíknak néznek ki és lejárnak a földre gabonaköröket rajzolgatni.
"vagy azon túl?"
Az univerzumon túl nincs semmi, mivel az univerzum magát a mindenséget jelenti.
"A szellemek is mindenképpen léteznek."
Mindenképpen. Ahogy húsvéti nyúl, a mikulás és a Mars körül keringő láthatatlan rózsaszín teáskanna is.
"Azt hiszed hogy az emberiség az úr."
Miért hinném azt, hol írtam én ilyet?
"De egy földönkívüli támadás kivégezné"
Tényleg? Váó.
"vagy egy szellem láttára, magad alá csinálnál."
Na látod, itt egy nagyon jó példa mit nyerek azzal, hogy nem hiszek a szellemekben. Ti sötét folyosókon apró zörejekre szellemektől rettegve bújtok a sarokba, én meg tudom hogy ilyenek nem léteznek és teljesen nyugodtan sétálgatok rettegés nélkül.
"Sose láttál egyben 1 milliárd ft-ot, mégis hiszel benne."
1 milliárd forinton nincs mit hinni. Más látott már, néhány embernek van is ennyije, ha jó pár ismerősömmel összeülnénk és összeraknánk a pénzünket nekünk is lenne.
Nincs mit megnézni az arcomon, mivel ilyen lényekkel nem tudok találkozni, mivel nem léteznek.
De most már érdekelne, mi alapján állítod ennyire határozottan, hogy léteznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!