Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pécsen melyik egyetemi kollégi...

Pécsen melyik egyetemi kollégiumot érdemes megjelölni? Melyikre van a legnagyobb esély, hogy fel is vesznek?

Figyelt kérdés
Pécstől kb. 135km-re lakom, egyedül ez jelenthet nekem plusz pontokat, egyéb plusz pontokra nem számíthatok. Van így esélyem valamelyik kollégiumra vagy inkább albérletben gondolkozzam?
2011. júl. 22. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Most jelent meg egy jó kis vidi a kolikról: http://www.youtube.com/watch?v=-grbB1SySJA

Hátha megkönnyíti a választást.

Amúgy az sem mindegy, hogy melyik karon tanulsz, nem mindenki mehet mindenhova.

2011. júl. 22. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, bár most nézem, hogy pont a lényeg nincs ott, hogy melyik melyik lenne... Hát így nem tudom, én sose voltam kollégista, meg most amúgy is újítások voltak, szóval kicsit változott a helyzet.
2011. júl. 22. 12:04
 3/7 anonim ***** válasza:
A karod honlapján már fent van a kollégiumi jelentkezési lap,ahol feltüntetik-vagy mellette-azt,hogy hova sorolhatnak be.Nem Te döntöd el.
2011. júl. 22. 17:26
 4/7 A kérdező kommentje:
PTE-PMMK-ról lenne szó, oda vettek fel
2011. júl. 22. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:

ha pollackos leszel akkor boszi kolesz

már csak azért is mert ott van a suli mellett, meg amúgy is az a pollackos kolesz

2011. júl. 24. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja, a boszi az jóhely :D Csak hegyet kell mászni lentről. Mondjuk én eddig oda csak buliba mentem, az az emelkedő nem valami kellemes. Viszont a koli nekem tetszik, sok barátnőm lakott már ott (mondjuk eddig BTK-sok is lehettek ott).

Azt, hogy van-e esélyed bekerülni, sok mindentől függ, nem csak a távolságtól, de asszem a szociális rászorultság is szerepet játszik. Mondjuk sokan az albérletet is ki tudják hozni majdnem annyiból, mint a kollégiumot, ha időben elkezdenek keresni, és elegen vannak egy lakásra. Mindkettőnek megvan az előnye is és a hátránya is.

2011. júl. 24. 12:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Eredetileg így nézett ki a koli beosztás karok szerint: PMMK-Boszi koli, TTK-BTK- Jakabhegyi, FEEK-Szántó kolesz, KTK-ÁJK- Univ koli, ETK- Latherum, ÁOK- Balassi

Mikor elkezdték a koleszokat felújítani ez az egész borult, a Boszi lett elsőre kész ide rakták az ERASMUS-osokat, pollackosokat, meg mindenféle kart vegyesen.

Most már kész a Boszi, az Univ, a Szántót és a Jakabhegyit ősszel adják át. Remélem hamarosan helyre áll a régi rend.

Az a domb nem is olyan vészes én már 4 éve mászom majdnem mindennap, mert bejárós vagyok. Szokható, kb 30 perc alatt beérsz gyalog a belvárosba.

2011. júl. 25. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!