Pécsen melyik egyetemi kollégiumot érdemes megjelölni? Melyikre van a legnagyobb esély, hogy fel is vesznek?
Most jelent meg egy jó kis vidi a kolikról: http://www.youtube.com/watch?v=-grbB1SySJA
Hátha megkönnyíti a választást.
Amúgy az sem mindegy, hogy melyik karon tanulsz, nem mindenki mehet mindenhova.
ha pollackos leszel akkor boszi kolesz
már csak azért is mert ott van a suli mellett, meg amúgy is az a pollackos kolesz
Ja, a boszi az jóhely :D Csak hegyet kell mászni lentről. Mondjuk én eddig oda csak buliba mentem, az az emelkedő nem valami kellemes. Viszont a koli nekem tetszik, sok barátnőm lakott már ott (mondjuk eddig BTK-sok is lehettek ott).
Azt, hogy van-e esélyed bekerülni, sok mindentől függ, nem csak a távolságtól, de asszem a szociális rászorultság is szerepet játszik. Mondjuk sokan az albérletet is ki tudják hozni majdnem annyiból, mint a kollégiumot, ha időben elkezdenek keresni, és elegen vannak egy lakásra. Mindkettőnek megvan az előnye is és a hátránya is.
Eredetileg így nézett ki a koli beosztás karok szerint: PMMK-Boszi koli, TTK-BTK- Jakabhegyi, FEEK-Szántó kolesz, KTK-ÁJK- Univ koli, ETK- Latherum, ÁOK- Balassi
Mikor elkezdték a koleszokat felújítani ez az egész borult, a Boszi lett elsőre kész ide rakták az ERASMUS-osokat, pollackosokat, meg mindenféle kart vegyesen.
Most már kész a Boszi, az Univ, a Szántót és a Jakabhegyit ősszel adják át. Remélem hamarosan helyre áll a régi rend.
Az a domb nem is olyan vészes én már 4 éve mászom majdnem mindennap, mert bejárós vagyok. Szokható, kb 30 perc alatt beérsz gyalog a belvárosba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!