Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ez igaz vagy csak...

Szerintetek ez igaz vagy csak hazugság?

Figyelt kérdés
Minap egyik az egyik ismerősömmel beszélgettem, és szóba jöttek a szellemek. Én nem igazán hiszek benne,de elmesélt nekem egy olyan sztorit amitől eléggé megijedtem. Elmesélte nekem hogy a párjának az egyik ismerőse meghalt autóbalesetben.És a halála után pár nappal, a facebookon fent volt chaten. A többiek akik látták hogy fent volt, rá írtak de egyiknek sem írt vissza akkor. Erre pár hét múlva ismét fent volt este 10, 11 körül. Ekkor az egyik haverjának írt egy H betűt. Minden el volt képedve hogy ez hogy történhetett, mikor meghalt és facebookon fent volt, ráadásul még 1 db betűt is írt valakinek. Szerintem ez nagyon abszurd. Arra is gondoltam hogy esetleg tudja valaki a facebook jelszavát és az szórakozott, na de egy halottnak a facebookjával szórakozni???! Ki képes ilyenre? De szerintem akkor is kamu valaki ki találhatta az egészet. Ti hallottatok már ilyesmiről?
2013. júl. 7. 10:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Az ismerősöd párjának az egyik ismerőse? :D

Na ne már, ez már olyan szakállas mint a nagyanyám :D

Na jó, igazából nincs is szakálla, de ha kitalálta, ha nem találta ki, szellemek nem léteznek, és a H nyilván azt jelentette, hogy halott, tehát az illető meghalt, az egyik rokona vagy ismerőse mehetett fel.

(persze, ha szellem lennék egyből fölmennék a facebookra mi? ennyire nem lehet függő senki)

2013. júl. 7. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
H=Help
2013. júl. 7. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
ez csak egy gondolat
2013. júl. 7. 14:07
 4/5 anonim válasza:
Munkahelyén vagy otthon megjegyzett jelszóval belépett valaki direkt/véletlenül és véletlenül leírt egy betűt. Én ettől nem paráznék... akkor, ha a tv-ből mászna ki már inkább :D
2013. júl. 7. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, manapság már lassan mindenki fel tudja törni a jelszavakat. Nekem egy pláza számítógépén dobálta ki őket, bár az tényleg fura, hogyha pont egy halott emberét találja meg valaki..
2013. júl. 7. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!