Tényleg a kék szeműek hazudnak a legtöbbet?
Figyelt kérdés
Elvileg a kék szeműekre jellemzőbb h sokat füllentenek/hazudnak... igaz ez?2013. jan. 30. 18:56
1/9 anonim válasza:
Hát én kék szemű vagyok és összvissz háromszor ha hazudtam.De aztis csak muszályból
2/9 anonim válasza:
69-es akkor mégiscsak igaz lehet ha 3-szor hazudtál, muszájból sem szabad. OK. csak vicceltem.
Kérdezõ, ha jól belegondolok, mondhatom rá, hogy igen.
Mivel a kék szemûek hidegebbek igy könnyebben is megy a füllentés.
3/9 anonim válasza:
Én zöld szemű vagyok:D há' előfordul:D
4/9 anonim válasza:
Szerintem elképzelhető.A környezetemben azt látom hogy így van!
5/9 Shai-Hulud válasza:
Nem, ez éppen fordítva van. Aki sokat hazudik, annak megkékül a szeme.
6/9 anonim válasza:
Én szoktam néha füllenteni bégsem kékül be a szemem.
Miért?
7/9 anonim válasza:
IGAZZZZZZ
Genetikailag módosítja a szem színét a sok hazugság, a szőke hajú kék szemű emberek a legrafkósabbak, vigyázz velük!!!!!!
8/9 anonim válasza:
Nem igaz! Mellesleg én barna szemű vagyok. (Oops...)
9/9 anonim válasza:
Nekem kis koromban kék volt a szemem, és bőven hazudoztam ahogy ilyenkor szokás, de azóta bezöldült, és tényleg csak muszájból hazudok.
Ettől függetlenül fiziológiai összefüggés nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!