Ahol a macska a legtöbbet alszik oda nem lehet feküdni mert akkor fájni fog valamink?
a macska a vízerekre fekszik.vagyis oda kút kell,nem ágy. nyilván egy ház közepén nem,ez akkor volt lényeges,amikor építkeztek: megnézték hova fekszik a macska,ott volt a kút.ahol a kutya,ott az ágy.
szóval oda tényleg nem jó az ágy,mert a vízér megbetegíthet
Az állatok jobban érzik a sugárzásokat, így rájuk lehet valamelyest hagyatkozni.(Persze radiesztézát is hívhatunk)
A macska kifejezetten a negatív sugárzású helyekre fekszik mint pl a vízér. A vízér sugárzása 4-7Hz köze esik, ami közel azonos az emberével így jelentős romboló hatással bír. Ráadásul a töltése(Fizikai töltés) is negatív, vagyis energiát vesz el.
viszont a kutyák olyan helyekre fekszenek inkább, ahol pozitív sugárzás mérhető. Ezért ott van jó helye az ágynak.
Won
értem.én ugy hallomat h a pokol kapuit őrzik a macskák.csak gondoltam valaki elmeséli nekem bővebben:P
amugy nem macskakosárban hanem a kanapé jobb oldalán aludt legtöbbet a macsek és isminél voltam 2 ott aludtam a cicával és rohadtul fájt a fejem egész nap.aztán ismi mondta ezt és átfeküdtem a kanapé másik oldalára és ott már semmi bajom nem volt.ezért érdekel ez csak ismit nemtom most megkérdezni xD
A macskát befolyásolja a hely elrendezése. Lehet, hogy a kanpéhoz kötődik, és nem a vízérhez. Ha eltolod a kanapét, megy utána...
Egyébként a macska nem vonz semmilyen negatív sugárzást, nem is keresi, nem is találja meg. Ennyi erővel egy leszakított gallyat kinevezhetünk varázsvesszőnek, és ahol megremeg a kezünkben, ott a vízér...
hát ha macskapózban akarsz aludni, akkor biztos fájni fog valamid :):)
Úgy tartják, hogy a macskák keresik a nagy energiájú helyeket, amit viszont sok ember nem tud tartósan elviselni. Sok, de nem az összes, mert habár mind emberek vagyunk, nagyon különbözünk is, így míg valakinek alacsony energiájú helyek kellenek, addig másoknak a magas tesz jót, és ezt az aktuális lelkiállapot is befolyásolhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!