Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Minden este valami/valaki áll...

Minden este valami/valaki áll az ajtómban. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy hete történt hogy mikor egész este nem aludtam(csak azért nem mert néha szeretek olyan estét tartani,hogy egész egyszerűen fekszek az ágyamba és nem alszok egész este,megvárom a napfelkeltét.)Olyan hajnali három körül megfordultam az ágyamba és mivel fülül ilyen "torz" üvegből van az ajtóm láttam hogy ott áll valaki mert ember formája volt.(kilehetett venni a fejét,nyakát,felsőtestét),de nem foglalkoztam vele mert azt gondoltam csak képzelődők mert nem álmos voltam.

Három napja felijedtem az álmomból(hasonlóan mikor pl. olyan van,hogy mész a lépcsőn vagy repülőből lezuhansz és hirtelen felrázódsz,de mégsem olyan volt,mert itt legalább fél percig rázkódtam és olyan volt mint amikor a mentősök azzal az izével akarna újraéleszteni egymás után rengetegszer)és akkor megint láttam,hogy valaki ott áll.Utána nem is nagyon tudtam aludni,csak mikor kb. fél óra múlva ki mertem nyitni a szemem már nem volt ott semmi.

Tegnap előtt a tesóm az én szobámba aludt mert az övet festettük és hát nem aludtunk egész este,hülyéskedtünk meg ilyenek akkor nem volt ott semmi.

Tegnap direkt nem aludtam el és ugyan ez volt,mint régebben csak most fél kettő volt mikor láttam,hogy ott áll.:(

Lehet,hogy csak beképzelem? Vagy mi lehet ott? Már elégé félek az estétől..Ráadásul vihar is van mint valami rossz horrorfilmbe..

13/L

2013. júl. 6. 19:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Vagy képzelõdsz vagy slenderman vagy egy ártó démon/szellem van rádragadva ami direkt beakar ilyeszteni és miután már összepisílted magad annyira félsz akkor magával viszi a lelked a túlvilágra.

(csak vicceltem nem tom mi az de ha bántani akar akkor már megtette volna.)

2013. júl. 7. 17:20
 22/25 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem kiabálj neki oda és nézd meg mit csinál!Ötletem sincs,hogy mi ez amúgy,de én is megijednék a helyedben.Beszéltél erről a szüleiddel?
2013. júl. 8. 12:32
 23/25 anonim ***** válasza:

Kérdező: Velem is ehhez hasonlódolgok történnek néha-néha (de én nem szoktam látni ilyen lényeket)viszont a sötéttől én is félek egy kicsit,van hogy beképzelek dolgokat amiktől nagyon megijedek és én sem merek megmozdulni,sőt velem volt olyan is hogy mintha valaki le ült volna az ágyam szélére a lábam mellé,és megfogta a lábamat na akkor aztán azt hittem hogy szívrohamot kapok,annyira megijedtem.De,aztán később rá jöttem hogy nem volt ott semmi,beképzeltem az egészet és már nem féltem tovább...

Szerintem te is csak beképzelted, és próbálj szembeszállni a félelmeddel ;)

14/L

2013. júl. 10. 15:27
 24/25 anonim válasza:
Jezusom! Kimerted nyitni az ajtót? Én tuti nem mertem volna. Szerintem a legjobb megoldás : ne csuka be este az ajtót. Pár hétig maximum. Utána újra megprobalhatod csukott ajtoval. Ez a megoldás szerintem mert ha akar akkor megjelenik neked és meglátod ki az ha meg nem akár akkornem. Amúgy én is felek a sotetben... 13/L
2013. júl. 12. 22:45
 25/25 anonim válasza:

MICSODAAA? KÉSSEL VAGY A SZOBÁDBAAN? Ha a szülőd áll ott, akkor megvágod a késsel!!!Normális vagy??? Lehet, hogy csak 1 fa árnyéka,vagy odaképzeled az embert.

A legjobb megoldás az,hogyha egy rohadt kicsi függönyt felteszel az üveges ajtóra! Nálam is így van, no para.

2013. júl. 17. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!