Nem tudok aludni szóval jó sokáig fent szoktam lenni de 5-napja mindig 03:00-fele vagy az ajtó vagy az ablak meg mozdul nyikorog vagy kinyílik de 1-napja a konyhában megint 03:00-fele szekrény csapkodásokat hallottam és kimentem a sötétben egy alak felbukkant gyorsan fel kapcsoltam a villanyt és eltünt mint ha ott se lett volna mi lehet ez??
Ha szellem, akkor kiáltsd azt lefekvés előtt, hogy:
"Ha ma este sem hagysz aludni,és fáradtan kelek fel, akkor rád küldök egy papot!"
2013. júl. 3. 09:49
2/9 anonim válasza:
Hogyne ezek Reptoidek.
2013. júl. 3. 09:59
3/9 anonim válasza:
Szerintem lehet hogy nagyon fáradt voltál meg bebeszéled magadnak ezeket és azért történnek ilyen dolgok veled :)
2013. júl. 3. 10:09
4/9 anonim válasza:
"Nem tudok aludni szóval jó sokáig fent szoktam lenni"
A tartós alváshiány okozhat enyhe hallucinációkat.
2013. júl. 3. 10:57
5/9 anonim válasza:
fáradtságtól beképzelted. nkem olyan volt egy időbe h pontosan háromkor felébredtem utána meg már nem aludtam semmit xD
2013. júl. 3. 11:19
6/9 anonim válasza:
Hallgass rám!
Ha van otthon pl. rózsafüzéred,vagy kereszted,amin jézus van(sima kereszt is jó),tedd ki,akaszd fel a szobádban,ezek megvédenek. Filmes fényképezőgéppel le tudod fényképezni ezt a szellemet,ugyanis ez az. Ha továbbra is ezeket tapasztalod,írj üzenetet! Segítek!! :)
2013. júl. 3. 11:46
7/9 anonim válasza:
Már miért tudná filmes fényképezővel lefényképezné?Mivel jobb az mint a digitális?
2013. júl. 3. 11:50
8/9 Kutató válasza:
Szerintem is bebeszéled magadnak,meg a fáradságtol képzelödsz,viszont ha van rá lehetőség,tegyél le egy video kamerát ahol szerinted történni fog valami és ha valami érdekest felvettél akkor mutasd meg nekünk is!De ha nem is történne semmi az akkor is jó mert gondolom megnyugszol,hogyha látod te is,hogy semmi különös se történik.
2013. júl. 3. 16:29
9/9 anonim válasza:
És hogy lehet mindíg ugyanabban az időpontban hallaucinálni, megmondanátok?
Szellemjelenségre gyanakszom.Imádságok segíthetnek legjobban és az, ha nem mutatsz érdeklődést ajelenség felé, tehát ne figyeld, ne vegyél fel vele kapcsolataot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!