Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Halott pilóta jelent meg a...

Halott pilóta jelent meg a repülőgépen? Most elgondolkosztál a szellemvilágon?

Figyelt kérdés

Felhasználták a mérnökök a repülőgépek fejlesztésében, azokat a tanácsokat, amelyeket a lezuhant 401-es járat tisztjei adtak a haláluk után. 1972. december 29-ét írtak, amikor az Eastern Légitársaság 401-es járata végzetes útjára indult. Az L-1011 Tri-Star Jumbo New Yorkból szállt fel, hogy Miaimiba szállítsa az utasait.

A 229 utas szállítására alkalmas, hatalmas gépet, az 55 éves Robert Loft kapitány vezette, aki 32 éve dolgozott pilótaként. Az első tiszt a korábbi légierő pilóta Albert Stockstil volt. A 39 éves Stockstil, több repülési órán volt túl az új repülővel, mint Loft. A fedélzeti mérnők az 51 éves Donadeo Repo volt, aki már 25 éve dolgozott az Eastern Légitársaságnál.

Bővebbe: [link]

2013. júl. 2. 16:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Nem tudom már, ki írta"

John G. Fuller

2013. júl. 3. 07:06
 12/13 Antimod ***** válasza:

Már sokkal régebben hallottam a történetet, nyilván nem ez indított el a keresésben, de sokan állítják, hogy megtörtént.

Nem vagyok abban a pozícióban, hogy ellenőrizni tudjam, de az biztos, hogy nem a paranormal.hu "tollforgatója" találta ki.

2013. júl. 3. 08:49
 13/13 anonim ***** válasza:

"Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudni, ki írta."

-Abraham Lincoln-

2013. júl. 3. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!