Halott pilóta jelent meg a repülőgépen? Most elgondolkosztál a szellemvilágon?
Felhasználták a mérnökök a repülőgépek fejlesztésében, azokat a tanácsokat, amelyeket a lezuhant 401-es járat tisztjei adtak a haláluk után. 1972. december 29-ét írtak, amikor az Eastern Légitársaság 401-es járata végzetes útjára indult. Az L-1011 Tri-Star Jumbo New Yorkból szállt fel, hogy Miaimiba szállítsa az utasait.
A 229 utas szállítására alkalmas, hatalmas gépet, az 55 éves Robert Loft kapitány vezette, aki 32 éve dolgozott pilótaként. Az első tiszt a korábbi légierő pilóta Albert Stockstil volt. A 39 éves Stockstil, több repülési órán volt túl az új repülővel, mint Loft. A fedélzeti mérnők az 51 éves Donadeo Repo volt, aki már 25 éve dolgozott az Eastern Légitársaságnál.
Bővebbe: [link]
Paranormal.hu
hmm.... elgondolkodtató... nincs kérdésem.
"A 401-es járaton eszembevillant 404 :xD Jó mi ? 404. Haha"
Ne próbálkozz a humorizálással...
Én szkeptikus vagyok, nem hiszek semmi paranormálisban, de az erről készült könyvet ajánlom, nekem nagyon tetszett, akár hiszi valaki, akár nem.
Nem tudom már, ki írta, de a címe Kísértet a 401-es járaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!