Látattok már olyat amit semilyen észszerű érvel nem tudtatok megmagyarázni?
16-os kutyája így üríti a fenekénél található mirigyet. El kell vinni orvoshoz és megcsinálja.
17-es macskája a vérrögöket akarja elkerülni ahogy az ember is azért mozog alvás közben.
19-es keressen rá a parkour szóra és nézzen meg egy két videót. Itt egy wikipédia link a sportról: [link]
Számtalan dolog történt velem is, amit nehéz megmagyarázni hagyományos módon. Az egyik a többször előfordult dejavu érzés:
Néha megálmodok percekig tartó helyzeteket és beszélgetéseket emberekkel, napokkal korábban, mint az megtörténik. A dolog egy az egyben bekövetkezik. Egy alkalommal volt, hogy a környezetnek előre elmondtam, mi fog történni. (a történésben nem érintett személynek persze.) A dolog miután bekövetkezett, Ő is teljesen megdöbbent, azaz se fantáziálás, se "agybaj" nem lehetett. :)
A furcsa, hogy nem is annyira a kimondott szavak, hanem a bennem lezajló hangulatváltozások és a vizuális dolgok és az események láncolatai maradnak meg bennem igazán.
A mondatok önmagukban csak általános dejavu érzést keltenek, de az érzelmek és a képsorok "visszajátszódása" számomra mindig hátborzongató érzés. Szerencsére nem gyakori (5..10 évente egy eset) és már vagy 5 éve nem fordult elő velem a jelenség. Nem vágyom erre, nem keresem tudatosan, nem mondom azt se, hogy valami "parajelenség", vagy bármiféle köze lenne a jósláshoz. De 5-percnyi eseménysort ilyen pontossággal képtelenség lenne szimpla tudat alatti logikával kisakkozni. Hasonló esetek sok emberrel megesnek napo mint nap, nálam csak a részletbe menőség mértéke volt szokatlan. Ahogy én gondolom, kell lennie erre elfogadható fizikai magyarázatnak is, de jelenleg sajnos ezzel nem szolgálhatok. Nem tudom kedves kérdező, valami ilyesmire gondoltál -e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!