Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Látattok már olyat amit...

Látattok már olyat amit semilyen észszerű érvel nem tudtatok megmagyarázni?

Figyelt kérdés

2013. jún. 29. 14:33
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
20. ez aranyos :)
2013. júl. 5. 15:31
 22/25 anonim válasza:

16-os kutyája így üríti a fenekénél található mirigyet. El kell vinni orvoshoz és megcsinálja.

17-es macskája a vérrögöket akarja elkerülni ahogy az ember is azért mozog alvás közben.

19-es keressen rá a parkour szóra és nézzen meg egy két videót. Itt egy wikipédia link a sportról: [link]

2013. júl. 5. 18:44
 23/25 A kérdező kommentje:
16,17,19 megvan az észszerű magyarázat :) Köszönjük 22-es :)
2013. júl. 5. 21:04
 24/25 anonim ***** válasza:
2x tapasztaltam eddig megmagyarázhatatlan dolgot, a vicces az, hogy ugyanazzal a baráti társasággal. (nem, nem füvezünk). senkinek nem szóltunk, fölösleges lenne... mi tudjunk, hogy megtörtént és hogy nem őrültünk meg :)
2013. júl. 5. 23:15
 25/25 anonim ***** válasza:

Számtalan dolog történt velem is, amit nehéz megmagyarázni hagyományos módon. Az egyik a többször előfordult dejavu érzés:

Néha megálmodok percekig tartó helyzeteket és beszélgetéseket emberekkel, napokkal korábban, mint az megtörténik. A dolog egy az egyben bekövetkezik. Egy alkalommal volt, hogy a környezetnek előre elmondtam, mi fog történni. (a történésben nem érintett személynek persze.) A dolog miután bekövetkezett, Ő is teljesen megdöbbent, azaz se fantáziálás, se "agybaj" nem lehetett. :)

A furcsa, hogy nem is annyira a kimondott szavak, hanem a bennem lezajló hangulatváltozások és a vizuális dolgok és az események láncolatai maradnak meg bennem igazán.

A mondatok önmagukban csak általános dejavu érzést keltenek, de az érzelmek és a képsorok "visszajátszódása" számomra mindig hátborzongató érzés. Szerencsére nem gyakori (5..10 évente egy eset) és már vagy 5 éve nem fordult elő velem a jelenség. Nem vágyom erre, nem keresem tudatosan, nem mondom azt se, hogy valami "parajelenség", vagy bármiféle köze lenne a jósláshoz. De 5-percnyi eseménysort ilyen pontossággal képtelenség lenne szimpla tudat alatti logikával kisakkozni. Hasonló esetek sok emberrel megesnek napo mint nap, nálam csak a részletbe menőség mértéke volt szokatlan. Ahogy én gondolom, kell lennie erre elfogadható fizikai magyarázatnak is, de jelenleg sajnos ezzel nem szolgálhatok. Nem tudom kedves kérdező, valami ilyesmire gondoltál -e?

2013. júl. 6. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!