Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Veletek is szokott ez történni...

Veletek is szokott ez történni amikor fekszetek az ányon?

Figyelt kérdés
Lehet hogy ez hülyeség de amikor (sötétbe) fekszek az ágyamon és minden testrészem az ágyon van semmi bajom, de amikor lelógatom a kezem vagy a lábam, azt hiszem hogy valami meg akarja fogni a kezem az ágy alól.veletek is szokott ilyen lenni?kinövitek?

2013. jún. 25. 21:43
1 2
 11/16 anonim válasza:
Igen,remélem kinovom én is.Nekem is mindig ez van.
2013. jún. 27. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig van egy ilyen érzésem, de nem félek már, mikor még kicsi voltam féltem, de már nem félek, de mindig megfordul a fejemben h mi lenne ha vmi elkapná, aztán alszok.

22/f

2013. jún. 27. 20:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Én 21 éves vagyok, de a mai napig megfordulna a fejemben ilyen ha ágyon aludnék... Kiatakarózni félek inkább.
2013. jún. 29. 17:37
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor ezekszerint normális, és majd elmúlik
2013. jún. 29. 21:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Az ötödik 06-25 23:40-es válaszoló írt jó tippet. Magadtól nem növöd ki, ki kell "növeszteni". Azaz ha a félelmeidnek erőt adsz akkor soha nem fog elmúlni, ezért tenni is kell mint amit pl az ötödik írt akár túrázás, sátrazás, természetes életmód segít..

De amúgy látod sok emberrel van ugyanez szóval ne idegeskedj emiatt. Hisz eddig még semmi sem fogta meg a kezed és nem is fogja.

2013. jún. 30. 06:13
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi ma direkt a földön (az ágy mellett) aludtam és nem feküdt mellettem semmi.Kezdem elfelejteni de még mindig sokat gondolok rá.
2013. júl. 1. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!