Ma van péntek13. ánnn vami roszsz fog történni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 14:38
1/16 anonim válasza:
Hát... a helyesírásodnál rosszabb nem történhet.
2/16 anonim válasza:
Igen, sajnos ezzel, hogy kiírtad ezt a kérdést, már megtörtént. Ajánlom a Magyar helyesírás szabályai című könyv lapozgatását, a nap hátralévő részében.
3/16 anonim válasza:
Nem, nekem máskor péntek 13-án volt a legjobb napom, ja meg most is jó volt.
4/16 anonim válasza:
Ne bántsátok szegényt. Ez a nap is ugyanolyan mint a többi, ez csak babona, de ha mégis történik valami a mai napon, ráfogják a Péntek 13-ra. Pedig év többi napján is ki fognak cikizni a helyesírásoddal.
5/16 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj, ne izgúlj...de azért ne menj ki :d
6/16 skarma válasza:
Nekem kifejezetten klassz napom volt. Ez csak babona. Bevonzod, ha félsz.
7/16 Neménvagyokaz válasza:
Ma velem csak jó történt. Olyan könnyűek voltak az elektronika érettségi feladatai hogy csak lestem:D
8/16 anonim válasza:
Velem nem történt semmmi balszerencse,de a barátommal történt.
9/16 A kérdező kommentje:
kösz azt hittem hogy fog bocsi a helyesírásért am 4 vok belőle
2011. máj. 14. 11:01
10/16 anonim válasza:
én eddig nem hittem a péntek 13-ban h balszerencsés stb... de az lett..:(
koncertre mentünk bnőmmel és amikor odaértünk megkérdeztük,hogy mi van..és SP lemondta a fellépést :(( ilyen még nem volt h lemondja..és pont aznaap:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!