Veletek is szokott ez történni amikor fekszetek az ányon?
Figyelt kérdés
Lehet hogy ez hülyeség de amikor (sötétbe) fekszek az ágyamon és minden testrészem az ágyon van semmi bajom, de amikor lelógatom a kezem vagy a lábam, azt hiszem hogy valami meg akarja fogni a kezem az ágy alól.veletek is szokott ilyen lenni?kinövitek?2013. jún. 25. 21:43
1/16 anonim válasza:
Ez nem mulik ela horrorfilmekböl ragadt az emberbe egyik ismerösöm 23 nö és még mindig fél etöl am én is 15/f
2/16 A kérdező kommentje:
Én 13\F de eddig horrorfilemt csak a sikolyt láttam abba meg nemvolt ilyen :-( most is ezvan amúgy
2013. jún. 25. 21:53
3/16 anonim válasza:
Engem minden este behúz az ágy alá valami és megerőszakol. De meg lehet szokni.
4/16 anonim válasza:
Én leszoktam bár van egy olyan érzésem hogy megakarja valami fogni.
5/16 anonim válasza:
Régen én is féltem, de úgy 4-5 éve a sok sátrazás meg a sok esti túrázás, kirándulás kiölte belőlem. Ha vidéki vagy, mindenképpen ajánlom neked
7/16 A kérdező kommentje:
remélem énis hogy kinövöm :(
köszi
2013. jún. 26. 09:55
8/16 anonim válasza:
Én a lábamat szoktam lelógatni de nem érzek semmit.
9/16 anonim válasza:
Most figyelj mien értelmes választ fogok adni!
Azért érzed úgy ,mert több vér áramlik a kezedbe és ez olyan érzés ad mint ha valaki megfog.
akinek a nagyon hasznos tanácsot köszönd :
jooooooo(nem tudja valaki hány o-val írják a nevem?)
10/16 anonim válasza:
csak szokj le azzól amit szívtál lefekvés előtt és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!