Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi van az állatok szellemeivel...

Mi van az állatok szellemeivel?! 15/L

Figyelt kérdés
Hajnali 2 óra utánig ültem a számítógépnél és játszottam...egyszer csak éreztem h valami hozzáér a csípőmhöz erősebben, mintha valaki odaszorította volna a kezét vagy ilyesmi... felugrottam.. nagyon megijedtem nem tudom mi volt az még a székből is majdnem kiestem.. teljesen kivert a víz ettől.. barátommal játszottam akinek azonnal elmondtam.. ő próbált nyugtatni de nekem nem ment.. bátyám bejött a szobába mert érezte h nincs rendben valami a Degukkal (chilei földimókus)... az egyik Degu (amelyik beteg volt előtte) elpusztult.. nem lehet h köze van a 2 dolognak egymáshoz?
2013. jún. 25. 10:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lehet hogy van összefüggés, bár azt nem tudom hogy a degu volt e az.

A negyedik jót írt, áldás szokott működni, nem feltétlenül keresztény paptól, más vallás áldása is működik. Amúgy régebben, még pár évvel ezelőtt is úgy működött hogy a papok körbejártak (újév után) a falvakban és áldást osztottak minden évben a házra, tisztítást végeztek. Ez természetes volt, kérés nélkül tették. Mivel ma már az emberek nem olyan vallásosak ezért csak kérésre mennek.

Lehet az is hogy nem a degu volt, ebben az esetben mindenképp kellene valami "tisztítás"

2013. jún. 30. 06:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, hogy éreztél valamit, de nem lehet, hogy simán csak ráültél mondjuk a pólód szélére, megmozdultál, beszorult alád a póló, és megnyomta a csípőd, ahogy mondjuk kiegyenesedtél? Mit játszottál egyébként?
2013. jún. 30. 14:06
 13/17 KnightBalazs ***** válasza:
Szerintem egy szellem volt és leakarta venni a cipödet hogy felvegye ö is mert új cipöt keresnek a szörnyek mostanában a démonok a magassarkúért élnek halnak a figyelö az alvó cipöt likeolja és a yetik a topánkát kedvelik.
2013. júl. 1. 11:57
 14/17 anonim ***** válasza:
nem tudom mitől lehet...
2013. júl. 1. 11:58
 15/17 A kérdező kommentje:
12-es... az teljesen más érzés.. am metineztem.. xdd
2013. júl. 1. 19:09
 16/17 anonim válasza:
Annyira éreztem hogy Metineztél, én is azt szoktam tolni hajnali 2-ig, csak hála istennek szellemek nélkül:)
2013. júl. 2. 11:08
 17/17 A kérdező kommentje:
:DD áhh nemtod mi a jó.. szellemekkel az igazi :D
2013. júl. 8. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!