Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Űrlények és túlvilág?

Űrlények és túlvilág?

Figyelt kérdés
Azt meg kell hagyni, hogy én hiszek az űrlényekben (nem az ilyen értelmetlen reptoidokban meg stb.) és abban, hogy a föld az valami kísérlet nekik meg hogy a génükkel csináltak minket, embereket, viszont ha így van, akkor mi van a halál után? Mert azt nekem ne mondja senki sem, hogy a halál után nincs semmi. Tehát, hogy fér össze ez a két dolog? Mi a véleményetek?

2013. jún. 18. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Mégis minek kellene összeférnie? Vagy most mi a kérdés? Nem látom mi lenne ebben a lényeg?!?!?4
2013. jún. 18. 14:16
 2/6 Antimod ***** válasza:

Tegyük fel, hogy igaz a teória, és valóban ők módosították egyes majomfajok genetikáját, amelyből kifejlődhetett az ember. Ezt úgy is lehet értelmezni, hogy tapasztaltabb, előrébb tartó "civilizáció" lévén utat nyitottak egy új, ezúttal a Földet benépesítő civilizáció kiépülésének, ahogy nem kizárt, hogy egykor mi is tesszük majd.

A túlvilág kérdése másodlagos ilyen szempontból, minden lélek léte örök, az övék is, az emberé is.

2013. jún. 18. 14:35
 3/6 SSJGoku ***** válasza:
Azt hittem valami filmcím
2013. jún. 18. 15:57
 4/6 Szecsői Tibor ***** válasza:
73%

"Mert azt nekem ne mondja senki sem, hogy a halál után nincs semmi."

Fő a vitakészség. Sajnos így a véleményemet nem tudom leírni, pedig biztos nagyon tetszene...

2013. jún. 18. 16:47
 5/6 x) ***** válasza:

"a föld az valami kísérlet nekik meg hogy a génükkel csináltak minket..."

Most ez miért? Miért kell mindig az embereket alárendelni? Ez a gondolkodásmód nem az "értelmes ezoterikus" kategóriába tartozik, hanem a "túl sok sci-fit néz" kategóriába.

Válaszolnék én a kérdésre is, csak hát fogalmam sincs mi akarsz kérdezni... Ha mondjuk feltételezzük, hogy az idegenek kísérleteznek rajtunk, attól miért ne lehetne valami a halál után? Mondjuk azzal is kísérleteznek, hogy mi van akkor, ha meghalunk, nem? Szóval nem értem az összefüggést.

2013. jún. 18. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Halál után a lélek különválik a testtől, hogy utána mi következik az egy jó kérdés . Szerintem utána mindenki egyfajta szellemi utazásra indul, aszerint hogy mit ért el az életében úgy fog továbblépni .
2013. jún. 18. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!