Léteznek védőangyalok? Hisztek bennük? Illetve volt már élményetek velük?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a téma mert volt életemben kettő olyan alkalom amikor halál közelbe kerültem,de már nem rajtam múlott,hogy megúszom-e.Nem hittem soha ezekben a természetfeletti dolgokban,de most hiszem,hogy ezek a lények léteznek..Szerintetek is?2012. jún. 15. 13:11
1/18 anonim válasza:
Röviden: Nem hiszek bennük, nem is történt még velem ilyen, sőt, senkivel az ismeretségi körömben.
2/18 anonim válasza:
Én egyszer elbambultam az út szélén, és leléptem. jött egy autó, de mielőtt eléléptem volna, mintha valaki visszahúzott volna. Senki sem állt ott. Hiszem ,hogy vannak angyalok, akik vigyáznak ránk, csak a hókuszpókusszal (kapcsolat felvétel, hozzájuk való imádkozás) nem értek egyet. Hiszek Istenben, és hiszem, hogy küldhet a segítségünkre angyalt, de ezt túlmisztifikálni, ezoterikus dolgokat belevinni, azt nem tartom okos dolognak.
3/18 anonim válasza:
Nem tudom pontosan mit is nevezhetnénk védőangyalnak...Hát nekünk mindig olyankor jött valami váratlan segítség, amikor tényleg nem tudtuk mi lesz, meg ilyenek. Meg egyszer a firenzei dómban a kórussal voltunk. Szokásunk énekelni valamit egy olyan templomban, ahol engedik. Szóval lazán beálltunk, én a leghátsó sorban voltam, mellettem pedig 2-3 embernyi helyen nem senki. Egyszer éreztem, hogy valaki határozottan, de kellemesen a vállamra teszi a kezét, azonnal odafordultam, de 5 méteres körzetben senki nem volt ott. Tulajdonképp ez volt eddig.
4/18 anonim válasza:
Aha...akiről én hallottam az a sárkány...aki a Sátán, van még Nostradamus versében Hister, aki Antikrisztus, sötét angyal és senkise tudja... Hitler volt az antikrisztus
5/18 anonim válasza:
Meg nagyapám halála után pár nappal egyik elalvás előtt olyan érzésem volt, mintha valaki ült volna mellettem és fogta volna a kezem. Határozottan éreztem a kisugárzását, hihetetlenül megnyugtató volt. Mosolyogva aludtam el és igen mély álmot kaptam.
7/18 anonim válasza:
Én még csak ŐRangyalokról halottam.
8/18 anonim válasza:
Egyszer kiskoromban (lehettem vagy 5éves) kizártam magam véletlenül otthonról, és ott pityeregtem a ház előtt és imádkoztam hogy valaki jöjjön már. Anyum 15perc múlva megérkezett, és azt mondta hogy megérezte hogy valami baj van, azért jött, amúgy még nem haza készülődött...
9/18 Antimod válasza:
Nem egészen védőangyal, inkább vezető, akinek az a feladata, hogy bejárd a saját magad által kijelölt utat itt a Földön. És olykor közbe kell avatkoznia, ha baj lenne.
10/18 A kérdező kommentje:
9/9-es válaszoló!Köszönöm válaszodat,de kik ezek a vezetők?És ők tudják,hogy pontosan mikor halok meg?Ezek a vezetők a sorsunkat is irányítják?
2012. jún. 16. 05:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!